Seura > Jäsenhaku 2020

Helsingin Taiteilijaseuran syksyn 2020 jäsenhaku on auennut!

Deadline: 29.11.2020 klo 23:59

Yhdistyslogo

Hae Helsingin Taiteilijaseuran jäseneksi!

Helsingin Taiteilijaseura (HTS) edistää kuvataidealan toimintamahdollisuuksia ja asemaa monipuolisella koulutus-, hanke- ja näyttelytoiminnalla sekä monialaisella yhteistyöllä. Helsingin Taiteilijaseura on yli 800 helsinkiläisen ammattikuvataiteilijan ammatillisia etuja ajava järjestö, joka perustettiin vuonna 1967. Seuran ydintoimintoja ovat näyttely- ja taidelainaamotoiminta, kansainväliset toiminnot sekä taidekoulun ja kurssikeskuksen tarjoama kuvataiteen kurssi- ja koulutustoiminta. Seura arvostaa toiminnassaan kestävyyttä, yhteisöllisyyttä, ammatillisuutta, monimuotoisuutta, paikallisuutta ja kansainvälisyyttä yhdistävää glokaalisuutta ja luovaa hulluutta sekä pyrkii edistämään kuvataiteen saatavuutta ja saavutettavuutta.

Helsingin Taiteilijaseura tarjoaa jäsenilleen lukuisia jäsenpalveluja ja -etuja, mm.:

– mahdollisuus myydä teoksia Taidelainaamon kautta
– mahdollisuus osallistua ainoastaan seuran jäsenille tarkoitettuun näyttelytoimintaan esim. Galleria Rikhard ja Arthur, mediataiteen näyttelyt Oodissa, Art goes Kapakka -näyttelyt, kansainväliset näyttelyt ja muu projektiluontoinen ja pop-up-näyttelytoiminta
– 10 % alennus galleriavuokrasta seuran Suomenlinnassa sijaitsevassa HAA Galleriassa
– 25 % alennus Taidelainaamon sekä HAA Gallerian teosostoista
– 30 % alennus Kuvataidekoulun ja kurssikeskuksen kursseista
– mahdollisuus tarjota opetusta HTS:n kuvataidekoululle ja kurssikeskukselle
– jäsentapaamiset ja jäsentiedotus

Lisäksi jäsenemme ovat HTS:n kautta myös Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäseniä ja saavat näin alennuksia esim. taidemuseoiden sisäänpääsymaksujen ja taidetarvikkeiden hinnoista.

Helsingin Taiteilijaseuran jäseneksi voivat hakea Helsingissä asuvat ammattikuvataiteilijat. Myös taideopiskelijat voivat hakea jäseniksi, mikäli taiteellinen näyttö on tarpeeksi vahva. Jäsenyyttä voi hakea kerran vuoden aikana kevään tai syksyn jäsenhaussa. Hakemuksen voi jättää suomeksi tai englanniksi. Uudet jäsenet valitsee Helsingin Taiteilijaseuran hallitus. Seuran vuosittainen jäsenmaksu on tällä hetkellä 60 €.

Syksyn 2020 hakuajan deadline on 29.11.2020 klo 23:59. Tämän jälkeen vastaanotettuja hakemuksia ei käsitellä.

Hakemuksen käsittelymaksu on 25 €. Käsittelymaksu suoritetaan Helsingin Taiteilijaseuran tilille FI41 1544 3000 1992 86 (BIC: NDEAFIHH). Maksussa tulee olla viitenumero 800200. Liitä hakemukseen PDF-kuitti maksusta.

Taiteilijaseura ottaa vastaan vain sähköisiä jäsenhakemuksia. Jäsenhakuun pääset täältä.

Lisätietoja: