Seura > Jäsenhaku 2019

Helsingin Taiteilijaseuran syksyn 2019 jäsenhaku on nyt alkanut!

Deadline: 9.12.2019 klo 23:59

Hakeminen Helsingin Taiteilijaseuran jäseneksi

Helsingin Taiteilijaseuran jäseneksi voivat hakea Helsingissä asuvat ammattikuvataiteilijat. Jäsenyyttä voi hakea kerran vuoden aikana. Hakemus jätetään joko keväällä huhtikuun loppuun tai syksyllä marraskuun loppuun mennessä. Uudet jäsenet valitsee Helsingin Taiteilijaseuran hallitus. Seuran vuosittainen jäsenmaksu on tällä hetkellä 60 €.

Syksyn 2019 hakuajan deadline on 9.12.2019 klo 23:59. Tämän jälkeen vastaanotettuja hakemuksia ei käsitellä.

Hakemuksen käsittelymaksu on 25 €. Hakemusta ei käsitellä, jos käsittelymaksua ei ole suoritettu hakemusta lähetettäessä.

Käsittelymaksu suoritetaan Helsingin Taiteilijaseuran tilille FI76 2001 1800 3801 59 (BIC: NDEAFIHH)   Maksussa tulee olla viitenumero 8 00190.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, teoskuvatiedostot (tulee nimikoida ja numeroida:sukunimi.etunimi_01) ja teoskuvalista, mihin on merkitty teostiedot kuvatiedostojen numerointia vastamaan. Yhden teoskuvan maksimikoko on 0,5 Mt mutta saa olla mielellään pienempikin.

Taiteilijaseura ottaa vastaan vain sähköisiä jäsenhakemuksia.

Jäsenhakuun tästä linkistä.

HUOM! Kotisivut EIVÄT riitä teoskuviksi.

Hakemuksia ei voi jättää paikan päälle Galleria Katariinan tai Helsingin Taiteilijaseuran muihin toimipisteisiin, vaan ne on jätettävä sähköisesti jäsenhakupalveluumme, suomeksi:  https://hts.gruppo.fi/online-applications/index.php/593281/lang-fi

Lue lisää seuran toiminnasta täältä.

Lisätietoja: , puh. 050 4686746