Seura > Jäsenhaku 2019

Helsingin Taiteilijaseuran kevään 2019 jäsenhaku on nyt alkanut!

Deadline: 30.4.2019 klo 23:59

Hakeminen Helsingin Taiteilijaseuran jäseneksi

Helsingin Taiteilijaseuran jäseneksi voivat hakea Helsingissä asuvat ammattikuvataiteilijat.

Jäsenyyttä voi hakea kerran vuoden aikana. Hakemus jätetään joko keväällä huhtikuun loppuun tai syksyllä marraskuun loppuun mennessä. Uudet jäsenet valitsee Helsingin Taiteilijaseuran hallitus. Seuran vuosittainen jäsenmaksu on tällä hetkellä 60 €.

Kevään 2019 hakuajan deadline on 30.4.2019 klo 23:59. Tämän jälkeen vastaanotettuja hakemuksia ei käsitellä.

Hakemuksen käsittelymaksu on 25 €. Jotta jäsenhakemus otetaan käsittelyyn, pitää hakemukseen liittää maksukuitin kopio käsittelymaksun suorituksesta.

Käsittelymaksu suoritetaan Helsingin Taiteilijaseuran tilille FI76 2001 1800 3801 59 (BIC: NDEAFIHH)   Maksussa tulee olla viitenumero 8 00190.

Jäseneksi haetaan tältä sivulta ladattavalla hakulomakkeella ja muulla hakuaineistolla.

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, teoskuvatiedostot (tulee nimikoida ja numeroida:sukunimi.etunimi_01) ja teoskuvalista, mihin on merkitty teostiedot kuvatiedostojen numerointia vastamaan. Yhden teoskuvan maksimikoko on 0,5 Mt mutta saa olla mielellään pienempikin.

Taiteilijaseura ottaa vastaan vain sähköisiä jäsenhakemuksia. Jäsenhakemukset jätetään sähköisessä muodossa osoitteeseen

Lähetä hakemuksesi ja liitetiedostot viestiotsikolla Jäsenhakemus 2019 – sukunimi etunimi, esim: Jäsenhakemus 2019 – Esimerkki Essi

Hakuaineisto:

1. Jäsenhakulomake täytettynä
  2. Ansioluettelo max. 2 sivua, PDF-muodossa
    – ansioluettelosta tulee ilmetä hakijan koulutus, näyttelytoiminta ryhmiteltynä yksityis-, ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin sekä muu ansioituminen kuvataiteilijana.
  3. Teoskuvia max 10 kpl, tiedostojen muodot .jpeg / .tiff / PDF   koko max. 0,5 Mb per kuva. Nimeä ja numeroi teoskuvien tiedostonimet, ohjeet yllä.
  4. Teoskuvalista, joka vastaa kuvatiedostojen nimikointia ja numerointia ja josta ilmenee teosten tekniikka, koko ja valmistumisvuosi, PDF -tiedostona
  5. Mahdolliset videot: pakattuna mpeg -muotoon, max koko 1 Mt. Vaihtoehtoisesti linkki Vimeoon, maksimipituus 3 minuuttia. Linkissä ei saa olla muuta sisältöä kuin kyseinen video.

HUOM! Kotisivut EIVÄT riitä teoskuviksi.

Hakemuksia ei voi jättää paikan päälle Galleria Katariinan tai Helsingin Taiteilijaseuran muihin toimipisteisiin, vaan ne on lähetettävä sähköisesti osoitteeseen

Lue lisää seuran toiminnasta täältä.

Lisätietoja: , puh. 050 4686746