Sähköinen ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen sähköpostitse

Lataa tästä ilmoittautumislomake word-muodossa ja lähetä täytetty lomake samassa muodossa liitetiedostona osoitteeseen: . (Lomaketta ei tarvitse skannata PDF-muotoon.) Saat varmistuksen onnistuneesta ilmoittautumisestasi sähköpostitse.

Ilmoittautumislomake kevään 2016 aikuisten kursseille->KEVAT ilmo AIK 2016

Ilmoittautumislomakekevään 2016 lasten kursseille->KEVAT ilmo LAPSET 2016

Sähköpostitse ilmoittautuminen ei vielä takaa suoraan pääsyä kursseille. Kurssit täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä, joten kurssipaikkasi on varmistettu vasta sen jälkeen kun olet saanut koululta varmistuksen kurssille pääsystä sähköpostitse tai puhelimitse. Kurssin täyttymisen jälkeen ilmoittautuneet otetaan kurssille varasijoille. Varasijoilla olevat voivat tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja koulun toimistosta p. (09) 693 1322.

Huomioithan myös, että sähköpostitse ilmoittautuminen on sitova. Sitovalla ilmoittautumisella varmistat paikkasi kurssilla ja sitoudut seuraaviin peruutusehtoihin: Kurssin voi perua ilman kuluja kaksi viikkoa ennen kurssin toteuttamista. 14-10 vrk. ennen kurssin alkua tehtävistä peruutuksista peritään puolet kurssimaksusta. 10 vrk. myöhemmistä peruutuksista peritään koko kurssimaksu.

Kurssikirje ja lasku lähetetään kun kurssille on ilmoittautunut riittävästi opiskelijoita, viimeistään kurssia edeltävällä viikolla. Kurssin toteutumisesta päätetään viimeistään n. 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Peruuntuneista ja täysistä kursseista ilmoitetaan koulun www-sivuilla kurssikuvauksen yhteydessä.

Kevätlukukauden 2016 alussa koulu ja kurssikeskus siirtyvät HELLEWI- ilmoittautumisjärjestelmään, jonka jälkeen kursseille ilmoittautuminen tapahtuu verkossa. Laskut ja kurssikirjeet lähetetään vanhaan tapaan postitse vielä kevätlukukaudelle 2016. Kesälukukaudesta 2016 alkaen myös kurssit maksetaan verkkomaksulla.