Galleria Katariina

Suvi Suikki – Vaistonvaraista, piirroksia
23.4.-11.5.2014

Img3810HUOM Galleria Katariina on suljettu 1.5.

”Toimin vaistonvaraisesti kuten muutkin eläimet. Teen kuvaa havaintojani, tunteitani, kokemuksiani ja näkemyksiäni yhdistellen. Ihmisen ja eläimen suhde vaivaa minua.  Ihminen on napannut suuremman osan kuin ehkä olisi aiheellista. En ole sen viattomampi tai parempi kuin muutkaan, mutta syyllisyyttä tunnen. Teoksissani on yllätyksiä itsellenikin. Kuva on valmis vasta kun se kertoo monta erilaista tarinaa, ei vain yhtä eikä vain yhdellä asenteella. Se on kuin peili minusta, joka haluaa ymmärtää kaikki erilaiset näkökulmat yhtä aikaa. Teoksista tuleekin kummajaisia, toden ja toisen toden yhdistelmiä, yhteensä jotakin epätodellista.”

Kuvataiteilija Suvi Suikki on valmistunut Taideteollisesta korkeakoulusta, osallistunut aktiivisesti ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin ja pitänyt 2000-luvulla viisi yksityisnäyttelyä, Galleria Katariinassa viimeksi 2010. Suikki on Taidemaalariliiton kokelasjäsen ja Länsi-Uudenmaan taiteilijoiden sekä Ornamon jäsen.

Taiteilijatapaaminen sunnuntaina 11.5. klo 14–16.

Näyttelyn kuvagalleriaan tästä linkistä.

Teostiedot: Suvi Suikki: Suvi Suikki: Muutto, 2013, piirros ja virkkaus (lyijykynä, öljypastelli, lanka), 36 x 63 cm. Kuva: Johnny Korkman.

Img3815