Galleria Rantakasarmi

Kakofonia by Heteka13 – Pauliina Jokela, Juuso Joutsi, Sunna Kangas, Venla Martikainen, Suvi Parrilla, Mari Pihlajakoski, Arttu Sailo, Sonja Salomäki, Irina Schuvaloff, Rose-Mari Torpo
13.4.-7.5.2017

KAKOFONIA by Heteka13

Heteka13 on Vallilan teollisuussalueen sydämessä, Helsingissä, sykkivän taiteilijavetoisen kulttuurikehdon synnyttämä taiteilijaryhmä. Näyttelykokonaisuutena Kakofonia esittelee nykytaidetta monimuotoisuudessaan. Se sisältää urbaanista hektisyydestä ammentavaa maalaustaidetta, installaatiota, videotaidetta, performansseja sekä tekstiilitaidetta. Kaikki ovat taiteentekijöitä; vain mediat vaihtuvat ja muuttavat muotoaan. Taiteilijoiden välinen keskustelu ei jää pelkkiin kahvituokioihin vaan käsittelee maanalaisia ja -päällisiä kulttuureja. Ne sekoittuvat sekoittuvat onnelliseksi kakofoniaksi vanhan Hetekantehtaan suojissa. Korkeataiteen ja undergroundin rajamaasto on vain halkeama vanhan tehtaan betonilattiassa.

 

 

Kakofonia esittelee taiteilijakollektiivi Heteka13 jäseniä:

Pauliina Jokela (kuvanveisto)

Juuso Joutsi (maalaus)

Sunna Kangas (tekstiilitaide)

Venla Martikainen (installaatio)

Suvi Parrilla (performanssi- ja mediataide)

Mari Pihlajakoski (maalaus)

Arttu Sailo (maalaus)

Sonja Salomäki (tekstiilitaide)

Irina Schuvaloff (maalaus)

Rose-Mari Torpo (maalaus)

Näyttely Facebookissa

 

Heteka13 ryhmä tarjoaa Kakofoniallaan lisäksi ohjelmalliset avajaiset, joissa mukana happeningiä ja performansseja. Avajaistunnelmaa vauhdittavat DJ:t Arttu ja#Finnishgirl.