Jäsenille

Avoin haku jäsentaiteilijoille: HTS Goes Joutsa! DL 30.4.19

Näyttelyhaku Helsingin Taiteilijaseuran jäsenille, haussa kaksi kesän näyttelyaikaa tunnelmallisessa Joutsassa. Hakemukset toimitetaan sähköpostitse 30.4. mennessä.

Paikka: Kesäkahvila ja tapahtumajärjestäjä Café Meijerinliiterin galleria Jäähuone, Kangasniementie 1052, Joutsa.

Haettavat näyttelyajat:

  • 14.6.-14.7.2019, ripustusaika erikseen sovittavissa
  • 17.7.-1.9.2019, ripustusaika 15.-16.7.

HTS:n jäsenet voivat ehdottaa joko yksityis- tai ryhmänäyttelyä. Hakemukseen voi liittää myös toiveen näyttelyajankohdasta.

Näyttelytila on taiteilijalle maksuton. Taiteilija vastaa teosten kuljetuksista. Myynneistä peritään 15% provisio. Hakuohjeet ja lisäkuvat tästä HTS Goes Joutsa

Meijerinliiterissä toimii kahvila, galleria Jäähuone, Juuret -kulttuuriperintönäyttely, Kesämekkokirppis ja Runoaitta. Tämän lisäksi siellä järjestetään vuosittain Suonteen Soitto -elävää musiikkia Meijerinliiterissä -konserttisarja.

Café Meijerinliiteri on mukana Kulttuurin eurooppalainen teemavuosi -hankkeessa. Haihatuksen kesänäyttely sijaitsee 11 km päässä. Kesällä 2018 kävijöitä Meijerinliiterissä oli arviolta 1600.

– http://www.cafemeijerinliiteri.fi/

– https://www.facebook.com/cafemeijerinliiteri/

– https://www.instagram.com/cafemeijerinliiteri/

 

Galleria Jäähuone:

  • Tilan koko 5 m x 6,3 m eli n. 30 neliötä.
  • Gallerian katto on avattu ja koko rakennuksen vesikattoon on yli 5 metriä korkeutta. Seinien korkeus on 3 metriä.
  • 1 lautaseinä, johon kiinnitys miten tahansa. 3 kiviseinää, joihin ripustus ylhäältä parruista tai kivien rakoihin kiinnitettävillä ripustimilla.
  • Tilassa on yleisvalo ja kohdevalot. Tilassa myös hieno luonnonvalo, koska tila on korkea ja leveästä ovesta näkyy koivumetsään.
  • Näyttelytila on lämmittämätön tila, jonka kosteus vaihtelee. Tämä otettava huomioon teoksia ehdotettaessa, esim. herkkien paperitöiden kohdalla.

Café Meijerinliiteri avoinna ke-su 5.6.-18.8., jonka jälkeen viikonloput 8.9 saakka.

Café Meijerinliiteri sitoutuu markkinoimaan näyttelyä Café Meijerinliiterin nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram), Keski-Suomen alueen tapahtumapalstoilla verkossa, Joutsan kunnan verkkosivuilla, Visit Jyväskylän sivuilla, printtijulkaisuissa kuten Keski-Suomalainen ja Joutsan Seutu.

Café Meijerinliiterin henkilökunta auttaa mahdollisuuksien mukaan näyttelyn pystyttämisessä ja purkamisessa. Pystyttämisen ja purkamisen aikaan yösija löytyy talosta, myös rantasauna lämpenee!

Taiteilija vastaa kuljetuksista ja mahdollisista vakuutuksista.

 

Lähetä hakemus 30.4. mennessä sähköpostilla osoitteeseen:

Hakemusviestin otsikoksi: HTS Goes Joutsa! – oma nimesi

Liitä hakemukseen:

  • lyhyt hakemusteksti (viestikenttään)
  • linkki kotisivuille ja/tai sähköiseen portfolioon

Päätöksistä ilmoitetaan kaikille hakijoille sähköpostilla toukokuun aikana.

 

Lisätietoja: Inka-Maaria Jurvanen

+358 50 67756 (arkisin 11-16)