Malmitalon galleria > Näyttelyaikojen haku

MALMITALON GALLERIAN KEVÄTKAUDEN 2020 AVATTU!

Malmitalon gallerian seuraavan näyttelyaikahaun deadline on 16.5.2019

Jaettavana ovat ajat kevätkaudelle 2020, tammikuun lopusta kesään.

Helsingin Taiteilijaseuran jäsenistöllä on mahdollisuus hakea näyttelyaikaa Helsingin kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen ylläpitämässä Malmitalon galleriassa. Malmitalon galleria tarjoaa jäsenille hyviä palveluita. Malmitalo tekee sähköiset kutsut. Näyttelyistä tiedotetaan laajasti. Malmitalon kävijät ovat kulttuurista ja taiteista kiinnostuneita, sijaitseehan samassa talossa mm. kirjasto, kuvataidekoulu ja konserttisali. Helsingin Taiteilijaseura huolehtii teosmyynnin käytännöistä.

Hakuohjeet

Hakemukset toimitetaan Galleria Katariinaan 16.5.2019 mennessä. Voit lähettää hakemuksen myös sähköpostilla:

Hakemuksen liitteet:

Hakulomake, näyttelysuunnitelma, suunnitelmaan liittyvät teoskuvat ( max 10 kpl jpg-muodossa), kuvaluettelo ja cv.  Jos toimitat hakemuksen galleriat-sähköpostiin, lähetyksen yhteenlaskettu koko ei saa ylittää 5 Mt. Valinnat tekee Näyttelytoimikunta.

Helsingin Taiteilijaseura perii Malmitalon galleriasta myydyistä teoksista 30 % + alv myyntiprovision ja vastaa myynnin käytännöistä. Vuonna 2020 näyttelymaksu on 200 € . Malmitalon galleria tarjoaa taiteilijalle julisteet ja sähköisen tiedotuksen.

Lisätietoja antaa näyttelyvastaava Hannele Nyman, Galleria Katariina, Kalevankatu 16, 00100 Helsinki,  gsm 0440 551 678, puh. Galleria Katariinaan 050 470 6087, sähköposti: