Jäsenille

Helsingin Taiteilijaseura hakee toiminnanjohtajaa

 

Oletko vahva, idearikas ja innostava johtaja?

Onko hyvä talousjohtaminen sinulle luontainen tapa toimia, ja laitat itsesi mielelläsi likoon työssäsi?

Helsingin Taiteilijaseura hakee nyt toiminnanjohtajaa!

 

Helsingin Taiteilijaseuran toiminnanjohtajan työn ydin on helsinkiläisten kuvataiteilijoiden ansainta- ja ammatillisten mahdollisuuksien luominen ja kehitys, ja yhdistyksemme keulahahmona haluat tehdä näkyvää vaikuttamistyötä edistäen kuvataiteen asemaa ja merkitystä.

Tehtävässä johdat yhdistyksen päivittäistä toimintaa, taloutta, henkilöstöä ja viestintää. Johdat myös erillisprojektien suunnittelua, rahoituksen hakua, toteutusta ja seurantaa. Yhdistyksen hallituksen sihteerinä toimit kokousten sihteerinä ja asioiden esittelijänä. Valmistelet hallituksen ja yhdistyksen kokoukset sekä huolehdit ja johdat kokousten päätösten toimeenpanoa. Haluat toimia Helsingin Taiteilijaseuran kokoavana voimana ja käydä rohkeaa ja edistyksellistä vuoropuhelua paikallisesti ja kansainvälisesti tärkeiden sidosryhmiemme kanssa.

Toiminnanjohtajanamme menestyt, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja reilusti kokemusta järjestö- ja liiketoiminnasta. Sinulla on aikaisempaa kokemusta myös toiminnan strategisesta suunnittelusta ja sinulla on näyttöjä muutoshankkeiden läpiviennistä. Luonnollisesti onnistunut esimiestyö henkilöstön johdossa on tehtävässäsi keskeistä. Siksi sinulla on sekä esimieskokemusta että näyttöä organisaation tuloksekkaasta johtamisesta. Tehtävässäsi tarvitset lisäksi kokemusta ja näkemystä kulttuurin toimialasta, kuvataiteen opetuksesta, taidenäyttelytoiminnasta, taidelainaamotoiminnasta ja/tai kuvataiteen projektien tuotannosta.

Toiminnanjohtajallamme on erinomaiset yhteistyö- ja IT-taidot sekä kyky ja halu toimia laajan ja monipuolisen sidosryhmäverkostomme kanssa. Toimit itsenäisesti, sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet joustava vaativissakin olosuhteissa. Olet hyvä neuvottelija, varma ja vakuuttava esiintyjä ja verkostoituja, kommunikoit sujuvasti suomeksi, tarvittaessa myös ruotsiksi ja englanniksi. Kokouskäytänteiden tuntemus ja niiden varma soveltaminen ovat välttämättömiä taitoja.

Tarjoamme innostavan, kehittyvän, merkityksellisen ja monipuolisen tehtäväkentän yhteisössämme sekä ainutlaatuisen näköalapaikan pääkaupunkiseudun kuvataiteen maailmaan. Toivomme että voit aloittaa tehtävässä äitienpäivän jälkeen.

Työsuhde kokoaikainen, ja työsuhteissa noudatamme Sivistan työehtosopimusta. Tehtävä on mahdollista muokata myös osa-aikaiseksi, tarpeen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, jossa on 6 kk koeaika.

Haluamme lyhyen hakemuksesi palkkatoiveineen, sekä tiiviin ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen: viimeistään sunnuntaina 7.4.2019. Hakemuksessasi kuulemme mielellämme, miten hahmotat yhdistyksen tulevaisuuden. Tähän riittää lyhyt ja ytimekäs reflektointi. Pidäthän tiedostojen koot maltillisena ja suosi PDF-muotoa!

Tärkeä: otsikoi hakemuksesi viestin aihekenttään: Sukunimi – Etunimi – hakemus toiminnanjohtajaksi.

Tarvittaessa lisätietoja voit kysyä ensisijaisesti sähköpostilla:

järjestösihteeri Petra Saarinen, tai yhdistyksen puheenjohtaja Anitta Ruotsalainen,

Haun puitteissa puhelimitse voit tavoitella Petraa vain maantaisin klo 11:00 – 12:00, puh: 050-4686746 ja Anittaa vain maantaisin klo 10:00 – 11:00, puh: 040-5293625.