Helsinki-hanke > Taidekehän Kevättä

Paljon aikaa on kulunut edellisestä päivityksestä ja paljon on ehtinyt tapahtua. Helmikuun alussa vaihtui Taidekehä-hankeessa tuottaja. Sanoimme haikean hyvästin ja suuresti kiitämme Taidekehän tuottajaa Magdalena Åbergia hänen tekemästään työstä. Uutena tulokkaana tuottajan paikalle astui Anna Puhakka, joka into pinkeenä on ottanut ohjaimia haltuunsa.

Kevään aikana on toteutettu taiteilija Eija Hakkolan johtamana Kollektiivinen Seinämaalaus hanke Kuntoutussäätiöllä huhtikuussa. Projekti sai hurjasti positiivista palautetta ja keskustelut ovat käynnissä projektin jatko mahdollisuuksista. Hyvä Eija!

Jo viime vuonne aloitettu Urbaaniluonto projekti yhteistyössä Uuden tanssin keskus Zodiakin kanssa on myös pyörähtänyt käyntiin maaliskuussa useiden julkisten viljely tapahtumien kautta sekä kannelmäenperuskoululaisten kanssa järjestetyissä työpajoissa. Tapahtumaa riittää syksylle asti ja siitä tiedotetaan pääasiallisesti Facebookin kautta.

Urbaaniluonto tiimiin saapuu tänä vuonna, taiteilija Jenny Suhosen lisäksi, Ville Mäkikoskela joka vastaa ympäristötaidetyöpajoista. Tiistaina 2.5.2017 Uuras heppa kävi kyntämässä Antinniittyä ja huomenna 9.5. aamulla Antinniitylle saapuu myös taiteilija Enni Kömmistön tekemä suosittu taideteos Valtti heppa.

Ilmoitan lisää tulevista kesän tapahtumista ja projekteista täällä nettisivuilla, mutta kannattaa myös seurata Taidekehän Facebook ja Instagram tilejä kaikista ajankohtaisimman tiedon saamiseksi.

Oikein mukavaa ja aurinkoista kevättä ja kesän odotusta!