HAA Galleria > Näyttelyaikojen haku

Helsingin Taiteilijaseuran näyttelytoimintaa uudistetaan vuonna 2020. Galleria Katariinan toiminta Helsingin keskustassa päättyi joulukuun 2019 lopussa ja seuran monipuolisen näyttelytoiminnan ydin siirtyi Suomenlinnan Rantakasarmin tiloihin. Seuran toimintaa kehitetään jatkossa määrätietoisesti myös kansainväliseen suuntaan. Muutosten yhteydessä Suomenlinnan Galleria Rantakasarmista tuli HAA Galleria. Galleriatila säilyi entisellään.

Galleriassa työskentelee kokopäiväinen näyttelytyöntekijä ja näyttelyihin kuuluvat normaalit palvelut kuten tiedotus ja näyttelyvalvonta. Gallerian näyttelyvalinnat tekee avoimen haun perusteella Helsingin Taiteilijaseuran näyttelytoimikunta.

HAA GALLERIAN NÄYTTELYAIKAHAKU

Hae näyttelyaikaa Helsingin Taiteilijaseuran HAA Galleriaan 30.11.2020 mennessä! Haussa on nyt sekä syyskausi että kevätkausi 2022. Lähetä hakemuksesi sähköisesti.

Apply for exhibition time from the Helsinki Artists’ Association HAA Gallery by 30 November 2020! The call is now open for autumn and spring term 2022. Please, submit your application online. There is more information about the open call available in English below.

Näyttelytila ja näyttelyaikojen hakuohjeet

Suomenlinnassa sijaitseva HAA Galleria kutsuu taiteilijoita, taiteilijaryhmiä ja järjestöjä lähettämään näyttelyehdotuksia uuden sähköisen haun kautta. Haemme galleriaan ajankohtaisia, uusia ja nykytaiteeseen keskittyviä ehdotuksia. Kannustamme taiteilijoita myös ehdottamaan näyttelynsä yhteyteen oheisohjelmaa. HAA Gallerialla on vuosittain noin 130 000 kävijää.

Tunnelmaltaan ainutlaatuinen galleriatila soveltuu monenlaisten näyttelyiden ja tapahtumien järjestämiseen, myös mediataiteen esittämiseen. Näyttelyjakson pituus on neljä viikkoa ja näyttelyajat ovat haettavissa kerran vuodessa. Galleriavuokraan sisältyy valvonta, tilan siivous sekä tiedotus ja markkinointi. Taiteilija vastaa teosten kuljetuksesta, ripustuksesta ja purusta, vakuutuksista sekä avajaistarjoiluista.

Tilat ja hinnat

Koko HAA Galleria 204 m² (kaksi salia), hinta 1 200 €.
Sali 1, 114 m², hinta 700 €.
Sali 2, 90 m², hinta 600 €.
Helsingin Taiteilijaseuran jäsenille myönnetään kaikista vuokrista 10 %:n alennus.

Näyttelyhaku on avoinna yksittäisille taiteilijoille, taiteilijaryhmille ja -järjestöille. Näyttelyvalinnan tekee Helsingin Taiteilijaseuran näyttelytoimikunta.

Seuraa somekanaviamme saadaksesi ajantasaisimmat tiedot näyttelyhausta ja muusta toiminnastamme.

In English:

HAA GALLERY

Located at Suomenlinna Sea Fortress in Helsinki, Finland, HAA Gallery invites artists, artist groups, and organisations to submit exhibition proposals via the new electronic open call. We are looking for new, current proposals with a focus on contemporary art. We also encourage artists to propose additional programme to their exhibition. Annually, there are approximately 130,000 visitors at HAA Gallery.

Unique in atmosphere, the gallery space is suitable for organising diverse exhibitions and events, including media art displays. Each exhibition period is four weeks in duration, and the exhibition dates can be applied for once a year. The exhibition rent includes the supervision and cleaning of the gallery space as well as communications and marketing. The artist is responsible for the transportation of the works of art, setting up and taking down the exhibition, insurances, as well as the food and drink served at the opening.

Gallery spaces and fees

The whole gallery space 204m² (two halls), fee €1,200.
Hall 1, 114m², fee €700.
Hall 2, 90m², fee €600.

The member artists of the Helsinki Artists’ Association are entitled to a member discount of 10% of all rents.

The exhibition call is open for individual artists, artist groups, and organisations. The selection will be made by the Exhibition Committee of the Helsinki Artists’ Association.

Follow our website for the latest information on our activities in English.

Lisätietoja:

HAA Gallerian näyttelyvastaava Eeva Muona

, +358 44 273 1306

HAA Galleria on avoinna yleisölle ti–la klo 12–18 ja su 12–16.

Juhlapyhinä poikkeukselliset aukioloajat.

Helsingin Taiteilijaseura pidättää oikeuden muuttaa tai lyhentää gallerian aukioloaikoja.

Helsingin Taiteilijaseuran näyttelytoimikunta:

Anna Puhakka