Galleria Katariina

Syksyn viimeinen Galleriakeskiviikko 2.11. lähestyy

kutsusinulleTervetuloa nauttimaan taiteesta syksyn kolmanteen ja viimeiseen Galleriakeskiviikkoon! Jokainen on kutsuvieras!
Galleriakeskiviikkona helsinkiläiset galleriat pitävät ovensa auki klo 20 saakka, jotta kaikilla olisi mahdollisuus päästä nauttimaan taiteesta arjenkin keskellä. Gallerioissa saa vapaasti seurustella, hämmästellä, ihastella ja hengailla pidemmänkin aikaa. Taiteen ja näyttelyiden lisäksi tarjolla on usein ohjelmaa, kuten musiikkia, taiteilijatapaamisia ja pientä tarjoilua. Ei pääsymaksuja, ei pukukoodeja, ei rajoituksia. Galleriakeskiviikko on ilmainen tapahtuma, johon kaikki ovat tervetulleita. Lisäksi järjestämme ilmaisen, opastetun galleriakierroksen. Galleria Katariina menossa mukana.
www.galleriakeskiviikko.yhteismaa.fi
www.facebook.com/galleriakeskiviikko
Google Play & AppStore: Galleriakeskiviikko. Seuraa tapahtumaa Instagramissa @yhteismaa ja tägää
omat kuvasi #galleriakeskiviikko.
* * *
This is an invitation to come and enjoy art!
On Gallery Wednesday the art galleries in Helsinki keep their doors open until the evening – and you are invited! Galleries might offer something extra for visitors, for example openings, performances, discussions, art workshops, snacks or beverages. Also pets are welcome to join the event! Gallery Katariina joins the event.
www.galleriakeskiviikko.yhteismaa.fi
www.facebook.com/galleriakeskiviikko
Google Play & AppStore: Galleriakeskiviikko. Follow us on Instagram @yhteismaa and hashtag your picture #galleriakeskiviikko