Biennaali

Helsingin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijat mukana kansainvälisen mediataiteen biennaalissa – tervetuloa seuraamaan livestriimiä!

SYNTHESIS-mediataidenäyttely Keskustakirjasto Oodissa lokakuussa 2020 | Kuva: Kaisu Koivisto

Tervetuloa seuraamaan Helsingin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijoiden Anna Nykyrin ja Kaisu Koiviston presentaatiota osana kansainvälisen mediataiteen biennaalin Biennale WRO 2021: Reverso avaustapahtumia! Presentaatio on osa Synthesis-nimistä yhteistyötä Helsingin Taiteilijaseuran ja puolalaisen WRO Art Center -mediataidekeskuksen välillä. Synthesis-projektin päätavoitteena on kehittää kestävämpiä taidetuotannon, taiteen esittämisen ja verkostoitumisen tapoja. Tapahtumaan voi osallistua kuka tahansa ilman erillistä ilmoittautumista. Synthesis-projektin presentaatio on katsottavissa 13.5.2021 klo 14–15. Ohjelma on englanniksi. Mukaan voi liittyä WROn YouTube-, Facebook- ja Vimeo-kanavien tai verkkosivujen livestriimauksen kautta. Presentaatioon osallistuvat moderaattori Agnieszka Kubicka-Dzieduszycka ja Paweł Janicki paikan päällä sekä Anna Puhakka, Kaisu Koivisto, Anna Nykyri sekä Marko Tandefelt etänä Zoomin kautta.

Tapahtuma Facebookissa
Synthesis-projekti WRO Art Centerin verkkosivuilla