Ajankohtaista: TERO PUHA

Galleria Arthur 4.2.–14.3.2021

 

Tero Puha: Dinner is Served, 2020, pigmenttivedos, 67 x 67 cm

 

Tero Puha: Uusia grafiikanteoksia

 

”Toivon naivistisen ekspressiivisten sarjakuva- ja poptaidetta henkivien teosteni tuovan iloa ja energiaa tähän harmaaseen ajanjaksoon. Olen hiljattain ihastunut mustan tussin tuomaan piirrosjälkeen. Kun piirrän, prosessi on aina alitajuinen. En koskaan lähde liikkeelle aiheesta vaan kuvat syntyvät alitajuisesti, ehkä tuoden näkyviksi asioita, joita pään sisälläni pyöritän. Välillä pysähdyn itsekin hämmästelemään mistä nämä arjen rujoa estetiikkaa hahmottavat piirrokset oikein tulevat.”

 

Kuvataiteilija Tero Puha tunnetaan parhaiten erilaisia kuvamanipulaatioita, graafisia elementtejä sekä performanssia sisältävistä monitaidekokonaisuuksistaan. Myös taidegrafiikka on osa Puhan monitaiteellista työskentelyä. Puhalle myönnettiin vuonna 2014 valokuvataiteen valtionpalkinto. Tero Puhan valokuvanäyttely Varjojen uni Hippolyte Korjaamossa on esillä 14.3.2021 asti.

 

Tero Puhan teokset Taidelainaamossa

Tero Puhan nettisivut

 

Taidelainaamon väki haluaa palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja turvatusti korona-aikanakin. Tämän vuoksi lainaamon kaikki normaalit palvelut ovat käytössä tietyin rajoituksin. Ovemme ovat toistaiseksi kiinni, mutta henkilökunta on paikalla normaalien aukioloaikojemme ajan ti–pe klo 12–18 sekä la–su klo 12–16. Asioidaksesi Taidelainaamossa varaathan etukäteen puolen tunnin käyntiajan sähköpostitse osoitteesta tai puhelimitse numerosta 050 470 5298 – näin pääset esimerkiksi katsomaan varaamaasi teosta, lainaamaan tai ostamaan valitsemasi teoksen tai hankkimaan lahjakortin. Paikan päälle saavuttuasi koputathan oveen, niin tulemme avaamaan.

Vieraillessasi muistathan myös tutut ohjeistukset: asioithan meillä ainoastaan terveenä maskia sekä käsidesiä käyttäen. Tarvittaessa tarjoamme sinulle maskin. Pidäthän turvavälit ja yskithän tarpeen tullen kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan.

 

 

Taidelainaamo | Galleria Arthur

Rikhardinkadun kirjasto, Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki

+358 (0)50 470 5298 • 

Avoinna ti–pe 12–18 sekä la–su 12–16 ajanvarauksella.

www.taidelainaamo.fi | www.helsingintaiteilijaseura.fi