Ajankohtaista

Taidelainaamo laajenee idylliseen Suomenlinnaan – tervetuloa Taidelainaamo @ HAA Galleriaan!

Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamon uusi työntekijä ja jäsentaiteilija Laura Kansanen-Stavale viimeistelee Taidelainaamo @ HAA Gallerian ripustusta.
Kuva: Annimari Taivalsaari

Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamo laajentaa Island of Empathy -kesänäyttelyn avautumisen yhteydessä lauantaina 5.6.2021 toimintaansa Suomenlinnan HAA Gallerian tiloihin, kun Taidelainaamo @ HAA Galleria avautuu kävijöille. Lainaamossa on kompakti valikoima mm. maalauksia, grafiikkaa, valokuvia sekä veistoksia seuran jäsentaiteilijoilta. Kaikki teokset ovat lainattavissa ja ostettavissa Taidelainaamon tavallisin ehdoin. Mikäli teoksen haluaa palauttaa, palautetaan se Rikhardinkatu 3:n Taidelainaamoon. Taidelainaamo @ HAA Galleria on avoinna HAA Gallerian aukioloaikoina ma–su klo 12–18.

Taidelainaamo @ HAA Galleria noudattaa AVIn ajankohtaisia turvallisuusohjeita.

Kaikki teokset löytyvät myös Taidelainaamon verkkogalleriasta, jonne pääset tutustumaan täältä.

Tietoa teosten lainaamisesta löydät täältä.

Lämpimästi tervetuloa virkistävälle taideretkelle Suomenlinnaan!

Taidelainaamo @ HAA Gallerian aukioloajat

ma–su klo 12–18