Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamon kuvataideillat

Jäsentaiteilijamme esittäytyvät Pecha Kucha -kuvataideillassa keskiviikkona 14.10. klo 18–19.30 Rikhardinkadun kirjaston 3. kerroksen lukusalissa

Emmu Johansson lukee nykymanierismin manifestiaan 14.10.2020. Kuvaaja: Katja Maria Nyman

Helsingin Taiteilijaseuran Taidelainaamo ja Rikhardinkadun kirjasto järjestävät kirjastolla lokakuussa kaksi maksutonta ja kaikille avointa kuvataideiltaa, jotka tutustuttavat katsojat vauhdikkaalla ja viihdyttävällä tavalla seuran jäsentaiteilijoihin ja kuvataiteilijan työhön.

Syksyn toinen kuvataideilta keskiviikkona 14.10. klo 18–19.30 Rikhardinkadun kirjaston 3. kerroksen lukusalissa toteutetaan japanilaisella Pecha Kucha -formaatilla. Puolentoista tunnin aikana kuullaan useita lyhyitä esityksiä, joista kukin nojaa 20 visuaaliseen PowerPoint-diaan. Kullakin esiintyjällä on 6 minuuttia ja 40 sekuntia aikaa käytettävissään, ja puhujat vaihtuvat lennosta.

Keskiviikon 14.10. klo 18–19.30 illan ohjelmasta vastaavat jäsentaiteilijamme Heli Heikkinen, Emmu Johansson, Jari Järnström, Nina-Maria Oförsagd sekä Tuulevi Sivunen. Esitysten jälkeen ohjelmassa on vapaamuotoista keskustelua ja mahdollisuus kysymyksiin ja kommentteihin.

Koronarajoitukset luonnollisesti huomioidaan toteutuksessa turvavälein ja hyvästä käsihygieniasta huolehtimalla. Ethän tule paikalle sairaana. Tilaisuudessa on tarjolla virvokkeita.

Tervetuloa keskiviikkona Rikhardinkadun kirjaston 3. kerroksen lukusaliin tutustumaan Helsingin Taiteilijaseuran taiteilijoihin ja nauttimaan mielenkiintoisista esityksistä!