Ajankohtaista: HANNA RÄTY

Galleria Arthur 17.3.–27.4.2021

 

Hanna Räty: Toivo, 2019, sekatekniikka paperille, 29,5 x 21 cm

 

Hanna Räty – Toivo ja muita maalauksia metsästä

 

”Kaiken epävarmuuden keskellä metsä ja maalaaminen tarjoavat minulle tilan hengittää vapaammin. Tapahtuu maailmassa muuten mitä tahansa, teen minä mitä tahansa, vuodenajat vaihtuvat, ja kevät tulee kuitenkin. 

Tuon Galleria Arthuriin maalauksia ja pieniä sekatekniikkatöitä metsästä muutaman viime vuoden ajalta. Niiden tekeminen on ollut minulle iloa ja leikkiä, minkä toivon välittyvän.”

Hanna Räty on kuvataiteilija, joka asuu ja työskentelee metsän laidassa Juvalla. Hän työskentelee maalaamalla, piirtämällä ja valokuvaamalla ja rakentaa teoksistaan installaatiomaisia kokonaisuuksia.

 

Hanna Räty Kuvataiteilijamatrikkelissa

 

Taidelainaamon väki haluaa palvella asiakkaitaan mahdollisimman hyvin ja turvatusti korona-aikanakin. Tämän vuoksi lainaamon kaikki normaalit palvelut ovat käytössä tietyin rajoituksin. Ovemme ovat toistaiseksi kiinni, mutta henkilökunta on paikalla normaalien aukioloaikojemme ajan ti–pe klo 12–18 sekä la–su klo 12–16. Asioidaksesi Taidelainaamossa varaathan etukäteen puolen tunnin käyntiajan sähköpostitse osoitteesta tai puhelimitse numerosta 050 470 5298 – näin pääset esimerkiksi katsomaan varaamaasi teosta, lainaamaan tai ostamaan valitsemasi teoksen tai hankkimaan lahjakortin. Paikan päälle saavuttuasi koputathan oveen, niin tulemme avaamaan.

Vieraillessasi muistathan myös tutut ohjeistukset: asioithan meillä ainoastaan terveenä maskia sekä käsidesiä käyttäen. Tarvittaessa tarjoamme sinulle maskin. Pidäthän turvavälit ja yskithän tarpeen tullen kyynärtaipeeseen tai nenäliinaan.

 

Taidelainaamo | Galleria Arthur

Rikhardinkadun kirjasto, Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki

+358 (0)50 470 5298 • 

Avoinna ti–pe 12–18, la–su 12–16.

www.taidelainaamo.fi | www.helsingintaiteilijaseura.fi