Avoin työpaikka: Taidelainaamon asiakaspalvelija/ viestintäassistentti

Helsingin Taiteilijaseura hakee Taidelainaamon asiakaspalvelijaa/viestintäassistenttia kokopäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Helsingin Taiteilijaseura edistää kuvataidealan toimintamahdollisuuksia ja asemaa monipuolisella koulutus-, hanke- ja näyttelytoiminnalla sekä monialaisella yhteisötyöllä. Helsingin Taiteilijaseura on yli 800 helsinkiläisen ammattikuvataiteilijan ammatillisia etuja ajava järjestö, joka perustettiin vuonna 1967. Seuran ydintoimintoja ovat näyttely- ja taidelainaamotoiminta, kansainväliset toiminnot sekä taidekoulun ja kurssikeskuksen tarjoama kuvataiteen kurssi- ja koulutustoiminta. Seura arvostaa toiminnassaan avoimuutta, ammattitaitoa, omintakeisuutta, suvaitsevaisuutta ja monimuotoisuutta sekä pyrkii edistämään kuvataiteen saatavuutta ja saavutettavuutta.

Helsingin Taiteilijaseuran ylläpitämä Rikhardinkadun kirjaston yhteydessä toimiva maamme suurin Taidelainaamo on vilkas nykytaiteen teosvälityksen ja siihen liittyvän monipuolisen näyttelytoiminnan paikka. Taidelainaamon taiteilijapalveluita käyttää aktiivisesti noin 500 seuran jäsentaiteilijaa. Yli 4000 teoksen valikoimassa on monipuolisesti maalauksia, grafiikkaa, veistoksia ja valokuvia.

Taidelainaamon asiakaspalvelijan/viestintäassistentin tehtäviin kuuluvat esimerkiksi:

• taidelainaamon asiakaspalvelutehtävät
  • näyttelytuotantoihin liittyvät tehtävät
  • yhteydenpito taiteilijoihin ja muihin sidosryhmiin
  • markkinoinnin ja viestinnän tehtävät, erityisesti sosiaalinen media

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään kokemusta kulttuurialan työstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, yhteistyö- ja organisointitaitoa, hyviä viestintätaitoja sekä erinomaista suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Lisäksi eduksi luetaan intohimo kulttuurialaa kohtaan, kiinnostus kuvataiteeseen, hyvät tietotekniset taidot ja kokemus asiakaspalvelun tehtävistä. Hektisessä työympäristössämme arvostamme myös paineensietokykyä, yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä tahtoa tarttua reippaasti hommaan kuin hommaan.

Palkkaus: Sivistan TES taso 3. + mahdolliset kokemus- ja/tai henkilökohtaiset lisät.

Viikkotyöaika 38,75 h.

Hakuaika tehtävään päättyy 30.10.2019. Haastattelut järjestetään viikolla 45. Työtehtävä alkaa 2.1.2020 / sopimuksen mukaan.

Hakemus lähetetään pdf-tiedostona viimeistään 30.10.2019 osoitteeseen

Viestin otsikoksi: Taidelainaamo Sukunimi Etunimi

Lisätietoja tehtävästä antaa to 17.10. klo 9-12, ti 22.10. klo 13-16, ma 28.10. klo 15-18 taidelainaamovastaava Eeva Muona, p. 044 273 1306.