Ajankohtaista

AVOIN HAKU MEDIATAIDETEOKSILLE: Näyttely OODI keskustakirjastossa 13.3.–10.4.2019

  • Mitä: Mediataideteoksia etsitään avautuvaan mediataidenäyttelyyn
  • Kuka: Helsingin Taiteilijaseuran jäsenille
  • Missä: Helsingin Keskuskirjasto Oodi
  • Milloin: 13.3.–10.4.2019 (avajaiset 15.3.)
  • Hakuaika: 10.01. – 28.02.2019
  • Deadline 28.02.2019 klo 23.59

Helsingin Taiteilijaseura on sopinut mediataiteen näyttely-yhteistyöstä Helsingin Keskuskirjasto Oodin kanssa. Vuonna 2019 järjestetään kaksi mediataiteen näyttelyä, yksi keväällä ja toinen syksyllä. Näyttelyt liittyvät osaltaan Taidelainaamon hankkeeseen, jolla laajennetaan Helsingin Taiteilijaseuran teosvälitystä kattamaan monipuolisesti kaikki mediat.

Haku on nyt auki kevään näyttelylle 13.3.-10.4.2019. Taiteilijat voivat hakea ainoastaan valmiilla teoksilla. Kevään näyttelyssä on Oodin sisääntuloaulan näytöt käytössä ja joitain mahdollisuuksia on myös ääniteosten toteutukselle. Otamme myös vastaan hakemuksia mediataideteoksista, joita voi sijoittaa kirjaston muihin tiloihin tai jotka toimivat esim. QR koodilla. Etusijalla valinnoissa nyt keväällä ovat näyttöpohjaiset teokset, jotka sijoitetaan Oodin aulaan.

Teemaa ei näyttelyllä ole, vaan annamme villin luovuuden kukoistaa. Muutama kirjastotahon sisällöllinen ohjeistus: kirjastoon ei oteta näyttelyitä, joiden tarkoituksena on loukata ihmisoikeuksia tai halventaa vähemmistöjä. Väkivaltaa ihannoivia tai pornografisia näyttelyitä ei myöskään oteta esille.

Hakemus lähetetään sähköisesti . Hakemuksen voi lähettää suomeksi tai englanniksi. Hakemusten on oltava perillä viimeistään 28.02.2019 klo 23.59 Suomen aikaa.

Haun ja tilan tarkemmat tiedot tästä >> Avoin haku OODI

 

 

Lisätietoja:

Anna Puhakka:

Eeva Muona:

Lisätietoa Oodista: www.helmet.fi/fi-FI/Kirjastot_ja_palvelut/Keskustakirjasto_Oodi