Taidetestaajat

Helsingin Taiteilijaseura osallistuu valtakunnalliseen Taidetestaajat- hankkeeseen

Kaapelitehtaalla sijaitsevat kulttuuritoimijat Helsingin taiteilijaseura , Suomen valokuvataiteen museo, Zodiak – Uuden tanssin keskus sekä Teatterimuseo ovat mukana Suomen Kulttuurirahaston Taidetestaajat-suurhankkeessa, jossa kahdeksasluokkalaisille tarjotaan mahdollisuus vierailla kahdessa valmiiksi sovituissa kulttuurikohteissa.

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu ja Galleria Katariina osallistuvat hankkeeseen järjestämällä työpajoja, esityksiä ja vierailuja Kaapelitehtaalla toimivien kuvataiteilijoiden studioihin. Vierailut ja naamiotyöpajat 8-luokkalaisille käynnistyivät Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoululla Kaapelitehtaalla 12.9.2017.

Tarkempaa tietoa hankkeesta hankkeesta sekä tarkempaa informaatiota luokille, joiden kohteena on Kaapelitehdas >>>

Taidetestaajia vierailulla Kuvataiteilija Katja Tukiaisen työhuoneella