Seura > Haku jäseneksi

Hakeminen Helsingin Taiteilijaseuran jäseneksi

Helsingin Taiteilijaseuran jäseneksi voivat hakea Helsingissä asuvat ammattikuvataiteilijat.

Jäsenyyttä voi hakea kerran vuoden aikana. Hakemus jätetään joko keväällä tai syksyllä. Uudet jäsenet valitsee Helsingin Taiteilijaseuran hallitus. Seuran vuosittainen jäsenmaksu on 60 €.

Syksyn 2018 hakuajan deadline on 11.11.2018 klo 24:00. Tämän jälkeen vastaanotettuja hakemuksia ei käsitellä.

Hakemuksen käsittelymaksu on 25 €. Jotta jäsenhakemus otetaan käsittelyyn, pitää hakemukseen liittää maksukuitin kopio käsittelymaksun suorituksesta.  Käsittelymaksu suoritetaan Helsingin Taiteilijaseuran tilille FI76 2001 1800 3801 59 (BIC: NDEAFIHH).  Maksussa tulee olla viitenumero 8 00187.

Jäseneksi haetaan tältä sivulta ladattavalla hakulomakkeella (PDF).

Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, teoskuvatiedostot (tulee nimikoida ja numeroida:sukunimi.etunimi_01) ja teoskuvalista, mihin on merkitty teostiedot kuvatiedostojen numerointia vastamaan. Yhden teoskuvan maksimikoko on 0,5 Mt.

Jäsenhakemukset jätetään sähköisessä muodossa osoitteeseen

Helsingin Taiteilijaseura on siirtynyt sähköiseen jäsenhakuun, jonka takia paperisia hakemuksia ei voi enää toimittaa Galleria Katariinan tai Helsingin Taiteilijaseuran muihin toimipisteisiin. Taiteilijaseura ottaa vastaan vain sähköisiä jäsenhakemuksia osoitteeseen

Lähetä hakemuksesi ja liitetiedostot viestiotsikolla:       Jasenhakemus 2018 – sukunimi – etunimi

1. Täytetty hakulomake
  2. Ansioluettelo max. 2 sivua, PDF-muodossa
    – ansioluettelosta tulee ilmetä hakijan koulutus, näyttelytoiminta ryhmiteltynä yksityis-, ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin sekä muu ansioituminen kuvataiteilijana.
  3. Teoskuvat max 10 kpl, tiedostojen muodot .jpeg / .tiff / PDF   koko max. 0,5 Mb per kuva. Nimeä ja numeroi teoskuvien tiedostonimet, ohjeet yllä.
  4. Täytetty teoskuvalista, joka vastaa kuvatiedostojen nimikointia ja numerointia ja josta ilmenee teosten tekniikka, koko ja valmistumisvuosi, PDF -tiedostona
  5. Mahdolliset videot: pakattuna mpeg -muotoon, max koko 1 Mt. Vaihtoehtoisesti linkki videoon (esim. Vimeo, youtube ). Videon maksimipituus on 3 minuuttia. Linkissä ei saa olla muuta sisältöä kuin kyseinen video.

HUOM! Kotisivut EIVÄT riitä teoskuviksi. Puutteellisia hakemuksia ei voida käsitellä.

LATAA jäsenhakulomake tästä PDF-tiedostona.
LATAA teoskuvalista  tästä PDF-tiedostona.

Lisätietoja: , puhelin +358 50 4686746

Lue lisää seuran toiminnasta täältä.