Seura > Haku jäseneksi

Hakeminen Helsingin Taiteilijaseuran jäseneksi

Helsingin Taiteilijaseuran jäseneksi voivat hakea Helsingissä asuvat ammattikuvataiteilijat.

Jäsenyyttä voi hakea kerran vuoden aikana. Hakemus jätetään joko keväällä huhtikuun loppuun tai syksyllä marraskuun loppuun mennessä. Uudet jäsenet valitsee Helsingin Taiteilijaseuran hallitus.

Kaikille hakijoille ilmoitetaan päätöksestä sähköpostitse (postitse).

Hakemuksen käsittelymaksu on 25 €. Jotta jäsenhakemus otetaan käsittelyyn, pitää hakemukseen liittää maksukuitti tai sen kopio käsittelymaksun suorituksesta. Käsittelymaksu suoritetaan Helsingin Taiteilijaseuran tilille Nordea IBAN: FI76 2001 1800 3801 59 (SWIFT: NDEAFIHH)

Jäseneksi haetaan tältä sivulta ladattavalla hakulomakkeella, jota saa myös Helsingin Taiteilijaseuran toimistosta osoitteesta Kalevankatu 16. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo, numeroidut teoskuvat ja teoskuvalista, johon on merkitty teostiedot kuvien numerointia vastamaan.

Ohessa lista hakemuksen liitteistä ohjeineen:

1. Hakulomake allekirjoitettuna
  2. Ansioluettelo max. 2 sivua
    – ansioluettelosta tulee ilmetä hakijan koulutus, näyttelytoiminta ryhmiteltynä yksityis-, ryhmä- ja yhteisnäyttelyihin sekä muu ansioituminen kuvataiteilijana
  3. Teoskuvia max 10 kpl, mieluiten CD:llä tai muistitikulla.
  4. Teoskuvalista, joka vastaa kuvien numerointia ja josta ilmenee teosten
tekniikka,koko ja valmistumisvuosi.

Teoskuvat tulee numeroida ja ne toimitetaan CD:llä / muistitikulla, kuvien tulee olla jpg-muodossa, max. koko á 2 Mb. (Mikäli ei mahdollista, kuvat voi toimittaa paperikuvina A4 kokoisena.)

Video yms. materiaali toimitetaan DVD:llä, max. 5 min

HUOM! Kotisivut EIVÄT riitä teoskuviksi.

Hakemuksen liitteet toimitetaan irrallisina tulosteina, älä niittaa niitä yhteen.

LATAA jäsenhakulomake tästä.
LATAA teoskuvalista WORD-tiedostona tai PDF-tiedostona.

Hakemukset toimitetaan osoitteeseen: Helsingin Taiteilijaseura, Kalevankatu 16, 00100 Helsinki

Kuoreen kirjoitetaan tunnus “Jäsenhakemus”.

Lisätietoja: , puh. 09 666 677