Galleria Katariina

Vaula Siiskonen – Korvaamattomia kohteita, maalauksia | målningar | Paintings
24.1.-11.2.2018

Työn lähtökohta on luonto, sillä kaikki se mikä tapahtuu luonnolle ja luonnossa, vaikuttaa myös ihmisen elämään. Maalaan säätiloja ja erilaisia havaintoja. Pohdin, miten sovittaa yhteen urbaani elämä ja luonto, niin ettei lyhytnäköinen toiminta, hyödyn tavoittelu tai trendi tuhoa korvaamattomia kohteita. Jotakin täytyy ymmärtää jättää koskemattomaksi, seuraavien sukupolvien itsensä koettavaksi.

• Vaula Siiskonen (s.1950) on arvostettu taidemaalari, joka on pitänyt aktiivisesti yksityis-, yhteis- ja ryhmänäyttelyitä. Galleria Katariinassa Siiskosen teoksia oli viimeksi esillä 2015. Viimeisin ulkomainen esiintyminen oli Museum für Moderne Kunst Bremenissä (Miettinen Collection). Siiskosen teoksia on useissa kokoelmissa kotimaassa ja ulkomailla. Hän on mm. Taidemaalariliiton ja Helsingin Taiteilijaseuran jäsen.
  • Vaula Siiskonen: Pelikenttä, 2016-17, 32 kpl 30 x 30 cm öljymaalausta vaenrille,ripustettuna 240 x 240 cm

• Galleria Katariinan Studiossa 24.1.–11.2.2018 Elina Aho – Bodylandscapes maalauksia ja piirustuksia | målningar och teckningar | Paintings and Drawings
  • Elina Aho piirtää nopeita croquis-muotokuvia kävijöistä lauantaina 27.1 klo 14–16, kuvan saa heti mukaan.
  • Kantakaupungin galleriakierros sunnuntaina 4.2. klo 14: Galleria Sculptor – Galleria G – tm-galleria – Galleria Katariina. Vaula Siiskonen paikalla Galleria Katariinassa. Oppaana Katariina Salmijärvi, vapaa pääsy.
  • Galleriakeskiviikko 7.2. klo 17–19, tarjolla teetä. Klo 18 Maija Saksmanin performanssi Lauluja tauluille.
  • Vaula Siiskosen ja Elina Ahon taiteilijatapaaminen sunnuntaina 11.2. klo 14–16. Tervetuloa!
  • Näyttelyn kuvagalleriaan tästä linkistä.