Galleria Katariinan Studio

Vappu Johansson – Aimless But Focused, grafiikkaa | grafik | Graphics
9.12.-30.12.2017

On aikoja jolloin tutut koordinaatit lakkaavat olemasta. Silloin voi jättäytyä suunnattomaan kelluvaan tilaan ja keskittyä yksinkertaisiin asioihin. Tehdä ympyröitä jotka pienenevät sisään ja suurenevat ulos. Hengittää ja voittaa pelkonsa.

Olen järjestellyt viivoja. Kuolleet eivät heränneet henkiin mutta olen heitä paljon ajatellut.

Teokset ovat vuodelta 2017. Ne ovat grafiikan vedoksia joita olen jatkanut piirtämällä.

Kun valot sammutetaan , teokset hehkuvat hetken pimeässä.

Avoinna 9.12.–30.12.2017 ti-pe 11-17, la-su 12-16. Suljettu joulunpyhinä 23.-26.12.

Galleria Katariinassa samaan aikaan Wunderbaum – Helsingin Taiteilijaseuran joulunäyttely: Juliana Hyrri, Annu Kapulainen,Harri Kosonen, Virpi Leinonen, Ulla Shemeikka, Anna Wilhelmus & joulupuullinen ripustettavaa taidetta, myytävänä takeaway-periaatteella