Galleria Katariinan Studio

Terhi Vuotto – Hillevi Ryynäsen salongissa, maalausinstallaatio
16.9.-4.10.2015

Holly, 2015Ryynäset on Terhi Vuoton kuvittelema ja kuvittama suomalainen perhealbumi. Ensiesiintymisensä Ryynäset tekivät vuonna 2012 Galleria Katariinassa. Mahdollisten ihmisten mahdolliset muotokuvat muodostavat kuvien ja tarinoiden verkon, joka elää ja muotoutuu koko ajan.

”Alunperin inspiroiduin ajan patinoimista valokuvista maalatessani kuvia henkilöistä, jotka olivat joskus eläneet tai ehkä edelleenkin elivät. Ensimmäiset maalaukset syntyivät paikassa nimeltä Kolin Ryynänen ja siitä saakka suku on elänyt mielessäni omaa elämäänsä. Kuvitteellisten hahmojen galleria jatkaa laajenemista.”

Studioon syntyy sukualbumin uusi aukeama henkilökuvineen ja perhepotretteineen, jotka ovat esillä Hillevi Ryynäsen salongissa.

• Terhi Vuotto (s. 1977) on valmistunut Turun Taideakatemiasta 2004. Hän on pitänyt säännöllisesti yksityisnäyttelyitä. Vuotto on Taidemaalariliiton kokelasjäsen ja Helsingin Taiteilijaseuran jäsen.
  • Galleria Katariinassa 16.9.–4.10.2015 Susanna Iivanainen – Tänään täällä, huomenna poissa, muste- ja tussimaalauksia

Terhi Vuotto, Ebba 2014