Galleria Katariinan Studio

akryyli ja öljy kankaalle, 2013
100 x 100 cm

Milla Kuisma: Maalauksia 20.11.-8.12.2013

”Maalaamalla rakennan kankaalle tapahtumapaikkoja yllättäville näyille ja ohikiitäville hetkille. Maalaan muistoiksi tiivistyneitä tilanteita ja tunteita, kasvamista ja kuihtumista, kuplivaa iloa ja pohjatonta haikeutta, jotka kietoutuvat helminauhoina toisiinsa. Kerroksellisuus, kokonaisuuden rakentuminen pienistä osista, jännitteet ja niiden purkaukset sekä vähän vinksahtaneesti yhteen liitetyt asiat kiehtovat niin maalauksessa kuin elämässä.

Ajan kuluminen ja jatkuvan muutoksen väistämättömyys on repivää mutta juuri olemisen väliaikaisuus tekee hetkistä arvokkaita. ”

Milla Kuisma on 1980 syntynyt kuvataitelija, joka asuu ja työskentelee Helsingissä. Kuisma on Taidemaalariliiton ja Helsingin taiteilijaseuran jäsen. Hänen maalauksiaan on ollut esillä yksityisnäyttelyissä ja ryhmänäyttelyissä eri puolilla Suomea. Kuisman maalauksia on mm. Suomen valtion taidekokoelmissa ja Ruotsin valtion taidekokoelmissa.

Näyttelyn kuvagalleriaan tästä linkistä.