Galleria Katariina

Merja Simberg – Sonetteja, maalauksia
28.1.-15.2.2015

SONY DSC

Kysymyksiä ja pohdintaa rakkaudesta, sonettien maailma, värejä ja tunteiden paloa.

”Tekemistäni hallitsee maalaamisen vimma ja ilo. Tuskin olen tullut pois työhuoneelta kun jo toivon pääseväni sinne takaisin. Ajatukset ja pysähtyminen kuuluvat vapaalle, työhuoneella olen kuin taistelutantereella tai leikkikentällä: saan mellastaa värien materiallisuudessa ja kerroksellisuudessa, sukeltaa isolle kankaalle.”

• Merja Simberg (s. 1965) on valmistunut Vapaasta taidekoulusta vuonna 2010 ja pitänyt aktiivisesti yksityisnäyttelyitä ja osallistunut yhteisnäyttelyihin. Hän on Helsingin Taiteilijaseuran jäsen ja Taidemaalariliiton kokelasjäsen.

• Galleriakeskiviikko 4.2. klo 17–20, ohjelmaa. Seuraa nettiä: http://galleriakeskiviikko.fi/

• Taiteilijatapaaminen sunnuntaina 15.2. klo 14–16. Merja Simberg paikalla.

• Näyttelyn kuvagalleriaan tästä linkistä.

Oi tämän tunteen keveyttä, 2014, muste ja akryyli kankaalle, 150 x 170 cm