Galleria Katariinan Studio

Maija Hopeavuori – Lentoon, paperiveistoksia
5.8.-23.8.2015

yksityiskohtaMaija Hopeavuori on jatkanut maalaustensa geometrisia aiheita paperiveistoksissaan. Peruselementeistä, kuutioista ja suorakaiteista, on mahdollista rakentaa lukemattomia eri yhdistelmiä ja variaatioita, ja silti lopputulos on usein jotain hyvin inhimillistä. Kaksiulotteisen pinnan muuntaminen ja muuttuminen kolmiulotteiseksi leikkaamalla ja taittelemalla tuo esille paperiarkin keveyden ja ilmavuuden.

Lentoon-näyttelyssä on lähdön tunnelmaa. Teoksissa jätetään jäähyväisiä ystävälle ja saatellaan muuttolintuja matkaan. Välillä elämässä on luovuttava jostain päästäkseen eteenpäin.

• Hopeavuori on valmistunut Kuvataideakatemiasta 2009 ja debytoinut Galleria Katariinassa samana vuonna. Allergisoiduttuaan akryyliväreille, hän on kehittänyt uusia ilmaisutapoja ja jatkanut aktiivisesti näyttelyiden pitämistä. Hän on Taidemaalariliiton kokelasjäsen ja Helsingin Taiteilijaseuran jäsen.
  • Galleria Katariinassa 5.8.–23.8.2015 Vaula Siiskonen – Musta maa, maalauksia
  • Taiteiden yönä torstaina galleria avoinna 20.8. klo 17–21, taiteilijat paikalla. Klo 17.30 – 20.30 Tee itse paperitaidetta – kuvataiteilija Maija Hopeavuori ohjaa kuvataiteilija Vaula Siiskosen avustuksella paperitaiteen teossa.
  • Tervetuloa galleriakierrokselle sunnuntaina 23.8. klo 12.15, oppaana Sonja Löfgren, vapaa pääsy!
    Kierros alkaa Galleria Katariinasta klo 12.15, näyttelyiden taiteilijat Vaula Siiskonen ja Maija Hopeavuori paikalla. Kierros jatkuu: Galleria Duetto (Minna Maija Lappalainen), Helsinki Contemporary (Hannaleena Heiska) ja Galleria Johan S (Minnamarina Tammi).
  • Taiteilijatapaaminen sunnuntaina 23.8. klo 14–16. Vaula Siiskonen ja Maija Hopeavuori paikalla kertomassa näyttelyistään.

Hopeavuori_Venus