Galleria Katariinan Studio

Maaria Jokimies – Treffit bajamajoilla, maalauksia | målningar | Paintings
18.4.-6.5.2018

Figuratiivisia, värikylläisiä öljyvärimaalauksia, joissa yhdistyvät realistisesti maalatut muodot ja kaksiulotteinen, dekoratiivinen pinta. Kuosit, liioitellut värit ja paikoittainen abstrahointi luovat kontrastia ihmishahmoille, arkisille tapahtumille ja jännitteille ihmisten välillä. Minimalismin sijaan pintaa hallitsevat koristeellisuus ja päällekäyvien väririnnastusten runsaus.

• Maaria Jokimies (s.1992) valmistui Lahden Taideinstituutin viimeiseltä vuosikurssilta 2016. Hän on opiskellut myös Varsovan Taideakatemiassa. Näyttely on Jokimiehen ensimmäinen yksityisnäyttely Helsingissä. Hän asuu ja työskentelee Helsingissä ja on Taidemaalariliiton kokelasjäsen ja Etelä-Karjalan Taiteilijaseuran jäsen.

Näyttelyä on tukenut Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Karjalan rahasto.

• Suljettu Vapunpäivänä 1.5.
  • Galleriakeskiviikko 2.5.: Galleria avoinna klo 11–19

Klo 17–19 taiteilijat Sami Salomaa ja Maaria Jokimies paikalla

Klo 18 Laura Malmivaara, laulu

• Kantakaupungin galleriakierros sunnuntaina 6.5. klo 14: Galleria Katariina – Hippolyte – tm-galleria – Galleria G. Oppaana Katariina Salmijärvi, vapaa pääsy.