Galleria Katariina

Maalauksen monimuotoisuus ja tarinat lokakuussa 2019 Haku jäsenille
2.10.-20.10.2019

HTS mukana Taidemaalariliiton juhlissa – hae mukaan näyttelyihin!

HTS on mukana  Taidemaalariliiton 90-vuotisjuhlaviikoilla. Nyt julistamme haettavaksi näyttelyt Galleria Katariinassa, Studiossa ja Malmitalon galleriassa lokakuussa 2019, jolloin taidemaalausta tuodaan esille ympäri Suomea.

17 eri paikkakunnalla järjestetään alueella asuvien Taidemaalariliiton jäsenten näyttely tai muu taidemaalaukseen liittyvä tapahtuma paikallisten taiteilijaseurojen tai muiden paikallisten kuvataidetoimijoiden järjestämänä. Nämä tapahtumat yhdessä muodostavat Taidemaalariliiton juhlanäyttelyviikot. Tapahtumapaikkakunnat: Rovaniemi, Oulu, Seinäjoki, Kuopio, Joensuu, Jyväskylä, Tampere, Hämeenlinna, Hyvinkää, Lahti, Lohja, Järvenpää, Loviisa, Porvoo, Espoo, Vantaa ja Helsinki.

Ks. lisää: https://www.painters.fi/90-vuotisjuhla/juhlanayttelyviikot/

Näyttelyt Helsingin Taiteilijaseurassa – maalauksen monimuotoisuus ja tarinat

Galleria Katariina ja Studio 2.–20.10.2019

Malmitalon galleria 26.9.–20.10.2019

Näyttelyihin liittyvät työpajat ja näyttelykävely-happening

Näyttelyiden aikana järjestetään työpajoja, performanssi sekä näyttelykävely-happening, joka yhdistää performanssia ja näyttelykävelyä Galleria Katariinan ja Studion, Malmitalon gallerian sekä tm-gallerian juhlanäyttelyviikkojen näyttelyissä ja kaduilla.

Osallistujat valitaan Helsingin Taiteilijaseuran sekä Taidemaalariliiton taiteilijoista eli hakiessasi sinun tulee olla sekä HTS:n jäsen että TML:n jäsen tai kokelasjäsen.

Näyttelyihin haetaan tuoreita, maalauksen monimuotoisuutta ja tarinoita kuvastavia teoksia.

Hakemukseen voi liittää ehdotuksen 1–5 teoksesta. Maalaus voi olla seinällä, katossa, lattialla, veistoksena, ikkunassa….

Mukaan valitaan yhteensä 15–20 taiteilijaa ja osallistumismaksu tulee olemaan 200–260 euroa/taiteilija.

Haun deadline on 10.11.2018.

Liitä hakemukseen:

• 1–5 kuvaa ehdotettavista teoksista tai niiden suunnitelma. jpg-muodossa, maksimissaan 1 Mt/kuva
  • teosluettelo (nimet, vuosiluvut, tekniikat, koot)
  • CV
  • lyhyt teksti/lause teoksiin liittyen: miten ajattelet teoksen/teosten ilmentävän maalauksen monimuotoisuutta tai tarinaa
  • hakukaavakkeen tiedot: Hakulomake_Maalauksen_monimuotoisuus >>

Voit palauttaa hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen

Huom: sähköpostin yhteenlaskettu koko saa olla enintään 3 Mt

TAI tuoda/tai postittaa hakemuksen muistitikulle tallennettuna: Galleria Katariina, Kalevankatu 16, 00100 Helsinki. Valinnat tekee Näyttelytoimikunta.

Lisätietoja: näyttelyvastaava , gsm 0440 551 678, Galleria Katariina, Kalevankatu 16, 00100 Helsinki, puh. 050 470 6087