Galleria Katariina

Maalauksen monimuotoisuus
2.10.-20.10.2019

Jonna Johansson: Postcards from Europe.

Helsingin Taiteilijaseura on mukana maalauksen juhlaviikoilla, Taidemaalariliiton täyttäessä 90 vuotta. Maalauksen monimuotoisuus -näyttelykokonaisuus on esillä Galleria Katariinassa 2.–20.10.2019 ja Malmitalon galleriassa 26.9.–20.10.2019. Näyttelyiden aikana järjestetään ohjelmaa, mm. näyttelykävely ja sana&kuva-ilta.

Galleria Katariinan taiteilijat: Juhani von Boehm, Marja Hakala, Jonna Johansson, Hanne Juga, Päivi Kukkasniemi, Janne Kärkkäinen, Tuija Markonsalo, Paula Puoskari, Jertta Ratia, Leena Räsänen, Rose-Mari Torpo, Anna Wilhelmus. Studiossa samaan aikaan Ville Välikankaan yksityisnäyttely.

Malmitalon gallerian taiteilijat: Marianne Blomqvist, Carla Lundell, Heidi Mattila, Artturi Nokelainen, Hanna Räty, Markku Wallden.

Taidemaalauksen juhlaviikot

17 eri paikkakunnalla järjestetään alueella asuvien Taidemaalariliiton jäsenten näyttely tai muu taidemaalaukseen liittyvä tapahtuma paikallisten taiteilijaseurojen tai muiden paikallisten kuvataidetoimijoiden järjestämänä. Nämä tapahtumat yhdessä muodostavat Taidemaalariliiton juhlanäyttelyviikot. Tapahtumapaikkakunnat: Rovaniemi, Oulu, Seinäjoki, Kuopio, Joensuu, Jyväskylä, Tampere, Hämeenlinna, Hyvinkää, Lahti, Lohja, Järvenpää, Loviisa, Porvoo, Espoo, Vantaa ja Helsinki.

Ks. lisää: https://www.painters.fi/90-vuotisjuhla/juhlanayttelyviikot/