Galleria Katariinan Studio

Leena Kangaskoski – Henry, teoksia
11.3.-29.3.2015

Leena_Todentuntu2014Kehon ja mielen yhteyksien tutkiminen vie tilaan, jossa kaikki on väljää ja reagoivaa. Vastaan tulee liikahduksia, pysähdyksiä, virtauksia ja patoja. Teos muodostuu pilleistä, puristetusta posliinista, hiuksista, kävyn osista, maalatuista puuraameista. Kangaskosken teoksen taustalla vaikuttavat haastattelut mielen ja kehon ammattilaisten kanssa. Yksi heistä on meditaatio-opettaja, toinen yleislääkäri ja hypnotisti, kolmas neurotieteilijä ja neljäs selkouniasiantuntija.

• Leena Kangaskoski (s. 1982) on opiskellut mm. Royal College of Artissa Lontoossa (MA RCA) ja Taideteollisessa korkeakoulussa. Hän on pitänyt useita näyttelyitä ja performansseja Lontoossa ja lisäksi
    mm. Berliinissä, Norjassa ja Vancouverissa. Kangaskoski on A Few Pointers-duon jäsen ja Muu ry:n jäsen.

Taiteilijatapaaminen sunnuntaina 29.3. klo 14-16. Leena Kangaskoski ja Komugi Ando (galleria) paikalla kertomassa teoksistaan.

Näyttelyn teoskuvagalleriaan tästä linkistä.