Malmitalon galleria

Suomi 100 – HTS 50: Kvintetti, Jatkuvuus
31.8.-23.9.2017

Suomi 100 – HTS 50 Helsingin Taiteilijaseura juhlii monipuolisten näyttelyiden sarjalla alkaen 23.8.Tervetuloa juhlimaan kanssamme! Viiden näyttelyn Kvintetti  levittäytyy eri puolille Helsinkiä elo-syyskuun aikana.

Suomi 100 – HTS 50: Kvintetti, Jatkuvuus Malmitalon galleriassa, aulassa ja parvella 31.8.-23.9.2017

Malmiltaloon ja Kanneltaloon levittäytyy jurytetty näyttelypari Jatkuvuus – Katoavaisuus. Esillä on teoksia 58:lta Helsingin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijalta, osalta molemmissa taloissa.

Malmitalolla nähdään teoksi Jatkuvuus-teemasta. Taiteilijat Malmitalolla ovat Riikka Ahlfors, Vaharsolt Balatkhanov, Juhani von Boehm, Seija Grönqvist, Anni Henriksson, Vesa Hjort, Eeva Honkanen, Eliisa Isoniemi, Pasi Järvinen, Ulla Karttunen, Eeva Kirilin-Helenius, Jaana Kirjonen, Harri Kosonen, Erja Laakkonen, Ritva Larsson, Virpi Leinonen, Jussi Meuronen, Maria Mughal, Riikka Mäkikoskela, Nastrana Nasir Zadeh, Pentti Nässling, Elina Oikari, Hanna Råst, Airi Salosmaa, Päivi Säävälä, Jorma Toivanen, Minka Torvinen ja Tarja Veijalainen.

Riikka Ahlfors

Anni Henriksson

Jaana Kirjonen

• Värityskirja 2.0  – Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulun ja kurssikeskuksen opettajat Galleria Katariinassa ja Studiossa 23.8.-10.9.2017