Galleria Katariinan Studio

Jukka Suhonen: Ihmisillä ei ole siipiä – People Don’t Have Fucking Wings, installaatio | Installation
4.10.-22.10.2017

Taidemaalarin opin saaneena 1980-luvun lopulla hylkäsin maalaamisen moneksi vuodeksi. Maalausten sijaan kiinnostuin kolmiulotteisten teosten rakentelusta. Kyseessä ei ollut perinteinen, plastisuuteen perustuva kuvanveisto, vaan käytin esimerkiksi maalattua lautaa, metallia, levyä ja muovia teoksissani. Mukana saattoi olla myös valoa ja ääntä.

Viime vuosina kiinnostus kolmiulotteisuuteen on palannut. Studiossa nähdään installaation kaltainen kokonaisuus Ihmisillä ei ole siipiä – People Don’t Have Fucking Wings.

• Jukka Suhonen (s.1963) on valmistunut Kankaanpään taidekoulun maalauslinjalta 1988. Hän on pitänyt aktiivisesti yksityisnäyttelyitä ja osallistunut ryhmänäyttelyihin. Galleria Katariinassa nähtiin Suhosen maalauksia vuonna 2009. Suhonen asuu ja työskentelee Joensuussa ja on Taidemaalariliiton ja Joensuun taiteilijaseuran jäsen.
  • Galleria Katariinassa 4.10.–22.10.2017 Antti Rönkä Maalauksia | Målningar | Paintings
  • Galleriakeskiviikko 4.10. klo 17-19, Jukka Suhonen & Antti Rönkä (galleria) paikalla esittelemässä näyttelyjään, tarjolla teetä.
  • Jukka Suhosen ja Antti Rönkän taiteilijatapaaminen sunnuntaina 22.10. klo 14–16. Tervetuloa!
  • Näyttelyn kuvagalleriaan tästä linkistä.