Galleria Katariina

Juha Vanonen

3.10.–21.10.2018

Float • maalauksia | målningar | Paintings

”Kellua, leijua, ajelehtia, uida, uittaa, kuljettaa, kuljeskella, liehua, kannattaa pinnalla, kelluttaa, panna kellumaan, kuljettaa mukanaan, laskea liikkeelle, perustaa.”

Juha Vanosen maalauksissa voi nähdä kuvitteellisia tiloja tai rakennelmia. Pinnoilla näyttää leijuvan jotain tai uppoavan kankaan läpi. Kaikki ei edes mahdu kunnolla kankaalle vaan menee poikki reunoilta. Ja jatkuu sitten seuraaviin teoksiin ja muotoutuu edelleen.

• Juha Vanonen (s.1980) asuu ja työskentelee Helsingissä ja on valmistunut kuvataitelijaksi Tampereen ammattikorkeakoulusta. Vanonen on Helsingin Taiteilijaseuran jäsen ja Taidemaalariliiton kokelasjäsen. Float on hänen viides yksityisnäyttelynsä.
  • Galleria Katariinan Studiossa 3.10.–21.10.2018 Hanna Holma Hiljainen ilolaulu – monotypioita | monotypier | Monotypes
  • Galleriakeskiviikko 3.10. klo 17–19, taiteilijat paikalla
  • Kantakaupungin galleriakierros sunnuntaina 7.10. klo 14: Galleria Sculptor – tm-galleria – Hippolyte – Galleria Katariina. Oppaana Katariina Salmijärvi, vapaa pääsy.
  • Juha Vanosen taiteilijatapaaminen sunnuntaina 21.10. klo 14–16