Galleria Katariina

Suomi 100 – HTS 50: Wunderbaum – Helsingin Taiteilijaseuran joulunäyttely 2017
9.12.-30.12.2017

Helsingin Taiteilijaseuran yhdeksäs teemallinen joulunäyttely päättää juhlavuoden Suomi 100 – HTS 50. Mukana on teoksia kuudelta taiteilijalta: Juliana Hyrri, Annu Kapulainen, Harri Kosonen, Virpi Leinonen, Ulla Shemeikka ja Anna Wilhelmus

& joulupuullinen ripustettavaa taidetta seuran jäsentaiteilijoilta.

Perinteen mukaan taiteilijat käsittelevät näyttelyn teemaa hyvin vapaasti assosioiden. Juliana Hyrri ja Anna Wilhelmus tuovat näyttelyyn maalauksia, Annu Kapulainen rakentaa installaation, Harri Kososelta nähdään pienoisveistoksia ja Virpi Leinoselta valokuvia, Ulla Shemeikka yhdistää valokuvat ja seinään piirretyt teksti. Aiheet liikkuvat huonekasveissa, Laura Palmerin silmissä, joulukuusimetsässä, Mondriaanin puissa, suurissa lehdissä ja Pyhässä Nikolauksessa.

Joulupuu rakentuu monenlaisesta pienestä taiteesta, esineistä, garafiikasta, maalauksista, sekatekniikkateoksista… Osan voi ripustaa jatkossakin kuuseen, osan seinille tai muuhun sopivaan paikkaan. Joulupuun teokset ovat myynnissä takeaway-periaatteella.

Avoinna 9.12.–30.12.2017 ti-pe 11-17, la-su 12-16. Suljettu joulunpyhinä 23.-26.12.

GALLERIA KATARIINA
www.helsingintaiteilijaseura.fi
www.myyntikokoelma.fi

Galleria Katariinan studiossa samaan aikaan Vappu Johanssonin grafiikkaa.