Galleria Katariina

Hannu Ahosola – My Sense Station, veistoksia
24.6.-12.7.2015

kutsukuvaUntitled-3My Sense Station on kiteytymä ajatusprosesseja, oivalluksia ja kannanottoja utopioista, mytologioista ja maailman absurdiudesta. Se on mielen puhdistusrituaali, joka luo mahdollisuuden uudelle. Ajatukset tiivistyvät ja jättävät jälkeensä jäljen, peilin, portin – mahdollisuuden ymmärtää muuta.

Teokset ovat monumentteja ajasta, tehtyinä pronssista, kivestä ja romumetallista. Muotojen sattuma antaa tilaisuuden leikkiin.

• Hannu Ahosola (s.1979) on valmistunut Kankaanpään taidekoulusta 2007 ja osallistunut aktiivisesti yhteisnäyttelyihin sekä toiminut kuvataiteen opetustehtävissä. Hän asuu ja työskentelee Oulussa ja on Suomen Kuvanveistäjäliiton ja Oulun taiteilijaseura -63 ry: jäsen. Näyttely on Ahosolan ensimmäinen yksityisnäyttely Helsingissä.
  • GALLERIA KATARIINAN STUDIOSSA 24.6. – 12.7.2016 Katja Skinnari – Natura Forma, maalauksia
  • Taiteilijatapaaminen sunnuntaina 12.7. klo 14–16. Hannu Ahosola ja Katja Skinnari esittelemässä näyttelyitään.
  • Näyttelyn kuvagalleriaan tästä linkistä.

Poika ja pommi, 2015, pronssi, kivi & romumetalli, 200 x 125 x 80 cm