Galleria Katariinan Studio

Hanna Järvenpää – Dancing, installaatio | installation | Installation
24.10.-11.11.2018

Neljän tanssijan idea sai alkunsa Ilmestyskirjan neljästä ratsastajasta vuonna 2015. Teos on kehittynyt avuliaiden sielujen ja Künstlerhaus Schloss Wiepersdorfin residenssin (2016) myötä eteenpäin, ja edustaa nyt paitsi alkuperäisiä apokalyptisia teemoja, myös niiden kääntöpuolia: uskoa, toivoa, rakkautta ja elämää.

Se, mitä päätämme olla ja mitä kunnioitamme, määrittää millaiseksi tulevaisuus maapallolla muodostuu.

Ääni ”Neljä tanssijaa” (2018) on Jarkko K. Nevalaisen käsialaa.

• Hanna Järvenpää (s.1980) on valmistunut kuvataiteilijaksi (taidegrafiikka) Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulusta 2003. Järvenpää on pitänyt aktiivisesti yksityisnäyttelyitä, nyt ensimmäistä kertaa Helsingissä, ja osallistunut yhteisnäyttelyihin. Hän on MUU ry:n ja Joensuun taiteilijaseuran jäsen.
  • Näyttelyä on tukenut Taiteen edistämiskeskus/Pohjois-Karjalan taidetoimikunta
  • Galleria Katariinassa 24.10.–11.11.2018 Elisa Marin Red Rabbits – maalauksia | målningar | Paintings
  • Galleriakeskiviikko 7.11. klo 17–19
  • Hanna Järvenpään ja Elisa Marinin taiteilijatapaaminen sunnuntaina 11.11. klo 14–16