Galleria Katariinan Studio

yksityiskohta Erkki Nampajärven teoksesta

Erkki Nampajärvi

• Maalauksia | Målningar | Paintings

Erkki Nampajärven maalausten aiheet kumpuavat alitajunnan ja ympäröivän maailman kohtaamisesta.

”En suunnitele teoksia etukäteen, vaan annan kuvan kehittyä kerros kerrokselta. Rakastan yllätyksiä ja niiden suomaa tekemisprosessia.” Apokalyptisissä mielenmaisemissa kohtaavat muste, kollaasi sekä maalaus.

• Erkki Nampajärvi (s. 1982) asuu ja työskentelee Turussa. Hän on valmistunut Turun taideakatemiasta 2010. Edellisen kerran hän oli esillä Galleria Katariinassa vuonna 2014. Nampajärven teoksia on mm. Suomen Valtion, HAM Helsingin Taidemuseon, Turun Taidemuseon, Wäino Aaltosen Museon ja Turun kaupungin kokoelmissa. Hän on Suomen taidegraafikoiden jäsen ja Taidemaalariliiton kokelasjäsen.
  • Näyttelyä ovat tukeneet Taiteen edistämiskeskus ja Taike/Varsinais-Suomi.
  • Galleria Katariinassa 11.9.–29.9.2019 Ismo Hyvärinen Kolme tasoa meissä, maalauksia | målningar | Paintings
  • Erkki Nampajärven ja Ismo Hyvärisen taiteilijatapaaminen sunnuntaina 18.8. klo 14–16