Galleria Katariina

Eliisa Määttälä – Muuttokuorma lapsuudesta, installaatio | installation | Installation
2.8.-20.8.2017

Lakeus, 2016, yhdistelmätekniikka, 33 x 24 cm

Muuttokuorma lapsuudesta:

Olen syntynyt 11.7.55 Keski-Pohjanmaalla. Kymmenen vuotta sodan jälkeen kukoisti kotikylässäni viisi kauppaa ja kaksi kahvilaa. Kylässä oli myös paljon sodan runtelemia miehiä ja naisia. Isäni, äidin sisko ja veli olivat nuoruutensa rintamalla, palasivat kuten monet muutkin; hengissä, mutta palasina.

• Eliisa Määttälä on valmistunut kuvataiteilijaksi Turun Piirustuskoulusta ja Turun Taideakatemiasta 1977/2010 sekä opiskellut Vapaassa taidekoulussa. Hän asuu ja työskentelee Turussa. Määttälä on pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä, Galleria Katariinan Studiossa viimeksi vuonna 2014. Hänen teoksiaan on useissa taidekokoelmissa, mm. Valtion, Eduskunnan ja Vexi Salmen kokoelmissa. Määttälä on Taidemaalariliiton, Turun Taiteilijaseuran, Turun Taidegraafikoiden ja Pohjalaisen Taiteilijaliiton jäsen.

• Näyttelyn kuvagalleriaan tästä linkistä.
  • Galleria Katariinan Studiossa 2.8.–20.8.2017 Päivi Allonen Sidos / Bond, teoksia | verk | Works
  • Eliisa Määttälän ja Päivi Allosen taiteilijatapaaminen sunnuntaina 20.8. klo 14–16. Tervetuloa!

Ystävyys, 2013, piirros paperille, 180 x 146 cm