Galleria Katariinan Studio

Antti Lassila – Maalauksia | Målningar | Paintings
28.3.-15.4.2018

”Myytti on kertomus siitä, miten asiat eivät koskaan olleet, mutta minkälaisia ne aina ovat.”

–Thomas Mann

Italian näkymät muuttuvat abstrahoiduiksi, värikylläisiksi maisemiksi Antti Lassilan akryylimaalauksissa.

• Antti Lassila (s.1932) on helsinkiläinen kuvataiteilija, jolla on opintoja mm. Vapaassa taidekoulussa, Yliopiston piirustuslaitoksella ja Chelsea School of Artissa. Lassila on ollut mukana useissa yhteisnäyttelyissä ja pitänyt yksityisnäyttelyitä. Hän on mm. Helsingin Taiteilijaseuran, Suomen Akvarellitaiteen Yhdistyksen, Viipurin Taiteilijaseuran, Pohjalaisen Taiteilijaliiton ja Art Student’s Leaguen (NYC) jäsen sekä SKjL:n kunniajäsen.
  • Galleria Katariinassa samaan aikaan 28.3.–15.4.2018 Tiina Forsman – Maalauksia | Målningar | Paintings
  • Suljettu Pääsiäisenä 30.3.–2.4.2018.
  • Galleriakeskiviikko 4.4.2018, galleria avoinna klo 11–19, Antti Lassila ja Tiina Forsman paikalla klo 17–19 kertomassa näyttelyistään.
  • Taiteilijatapaaminen sunnuntaina 15.4. klo 14–16.
  • Näyttelyn kuvagalleriaan tästä linkistä.