Galleria Katariina

Aarne ja Arja Jämsä – Arjan ja Aarnen uudet astiat
13.2.-3.3.2019

Hahmot Aarnen kuvissa ovat yksin kahdestaan. Heitettynä kylmään, pimeään maailmaan odottamaan, ihmeissään, kohtaloaan, tätä. Arja maalaa asiallisesti ja arkisesti esineitä, joita on löytänyt availlessaan kaappeja. Monet ovat hukkuneet ja hävinneet. Maitokannu, simalasit, kermakko, kalalautanen ovat pudonnet ja haljenneet. Aikaa on myös hävinnyt. Hetkiä on viety roskiin. Paikat ovat muuttuneet. Tilanne on vaihtunut.

Nyt pannaan pöytään uudet astiat.

• Arja Jämsä (s.1957) on valmistunut Taideteollisesta korkeakoulusta 1980. Hän on ollut mukana ryhmänäyttelyissä, pitänyt yksityisnäyttelyitä ja yhteisnäyttelyitä. Arja Jämsä on Taidemaalariliiton, Helsingin Taiteilijaseuran ja Viipurin taiteilijaseuran jäsen.
  • Aarne Jämsä (s.1956) on valmistunut Suomen Taideakatemian koulusta 1981. Hänellä on mittava ura ja näyttelyhistoria, ja teoksia useissa julkisissa kokoelmissa. Jämsän Helmojen heilahdus on

Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäkillä Kehäradalla. Hän on Suomen Kuvanveistäjäliiton ja Helsingin Taiteilijaseuran jäsen.

Kantakaupungin galleriakierros sunnuntaina 3.3. klo 14

Taiteilijatapaaminen sunnuntaina 3.3. klo 14–16