Malmitalon galleria > Näyttelyaikojen haku

Malmitalon gallerian seuraavan näyttelyaikahaun uusi deadline on 15.12.2018

Jaettavana ovat ajat syyskaudelle 2019, elo-joulukuulle.

Helsingin Taiteilijaseuran jäsenistöllä on mahdollisuus hakea näyttelyaikaa Helsingin kaupungin kulttuuriasiainkeskuksen ylläpitämässä Malmitalon galleriassa. Malmitalon galleria tarjoaa jäsenille hyviä palveluita. Malmitalo tekee sähköiset kutsut. Näyttelyistä tiedotetaan laajasti. Malmitalon kävijät ovat kulttuurista ja taiteista kiinnostuneita, sijaitseehan samassa talossa mm. kirjasto, kuvataidekoulu ja konserttisali. Helsingin Taiteilijaseura huolehtii teosmyynnin käytännöistä.

 

Hakuohjeet

Hakemukset toimitetaan Galleria Katariinaan 15.12.2018 mennessä.

Hakemuksen liitteet:

Hakulomake, näyttelysuunnitelma, suunnitelmaan liittyvät teoskuvat ( max 10 kpl, cd:llä tai muistitikulla jpg-muodossa), kuvaluettelo ja cv. Hakulomakkeita saa Galleria Katariinasta ja Taidelainaamosta. Valinnat tekee Galleria Katariinan näyttelytoimikunta.

Helsingin Taiteilijaseura perii Malmitalon galleriasta myydyistä teoksista 30 + alv % myyntiprovision ja vastaa myynnin käytännöistä. Vuonna 2019 näyttelymaksu on 200 € . Malmitalon galleria tarjoaa taiteilijalle julisteet ja sähköisen tiedotuksen.

Lisätietoja antaa näyttelyvastaava Hannele Nyman, Galleria Katariina, Kalevankatu 16, 00100 Helsinki, puh. 09 666 677, gsm 0440 551 678, sähköposti: