Malmitalon galleria > Näyttelyaikojen haku

Näyttelyhaku Malmitalon galleriaan | Open Call for Exhibition Proposals for Malmitalo Gallery

Hae näyttelyaikaa Malmitalon galleriaan 8.3.2020 mennessä! Haussa on nyt syyskausi 2020 sekä kevätkausi 2021.

Apply for exhibition time from the Malmitalo Gallery by 8 March 2020! The call is now open for autumn term 2020 and spring term 2021. There is more information about the open call available in English below.

Malmitalon galleria | Malmitalo Gallery

MALMITALON GALLERIA

Malmitalo on yksi Helsingin alueellisista kulttuurikeskuksista. Siellä toimii kulttuurikeskuksen lisäksi työväenopisto, kirjasto ja musiikkiopisto. Kulttuurikeskus järjestää Malmitalossa taidenäyttelyitä, konsertteja, teatteria, elokuvia ja lasten tapahtumia ym. Esityksiä ja tapahtumia on yli 400 vuodessa.

Malmitalon galleria sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa, pääsisäänkäynnin vieressä. Se on kooltaan noin 56 m². Malmitalon gallerian näyttelymaksu on 200 €. Näyttelymaksu sisältää kameravalvonnan, tilan siivouksen, tiedotuksen ja markkinoinnin, avajaiset sekä teosten kuljetuksen Helsingin alueelta. Taiteilija vastaa teosten ripustuksesta ja purusta, sekä vakuutuksista.

Molemmat näyttelyhaut ovat avoimia yksittäisille taiteilijoille, taiteilijaryhmille ja -järjestöille. Näyttelyvalinnan tekee Helsingin Taiteilijaseuran näyttelytoimikunta.

Hae näyttelyaikaa Galleria Rantakasarmista ja Malmitalon galleriasta täältä!

MALMITALO GALLERY

Malmitalo Gallery is located at Malmitalo in Helsinki, Finland, one of the regional cultural centres of the city. In addition to the cultural centre, Malmitalo hosts an adult education centre, library, and music institute. The cultural centre organises exhibitions, concerts, theatre performances, film screenings, and children’s events etc. Altogether, there are over 400 events organised annually.

Malmitalo Gallery is located at the building’s ground floor next to the main entrance. The size of the gallery space is approximately 56m². The exhibition fee of Malmitalo Gallery is €200. The fee includes the electronic surveillance and cleaning of the space, communications and marketing, arrangements for the opening, as well as the transportation of the works of art in the Helsinki region. The artist is responsible for setting up and taking down the exhibition, as well as the insurances.

Both exhibition calls are open for individual artists, artist groups, and organisations. The selection will be made by the Exhibition Committee of the Helsinki Artists’ Association.

Apply for exhibition time here!