Malmitalon galleria

Pauliina Waris – 7:50, teoksia | verk | Works
19.12.2019-25.1.2020

Pauliina Waris: Sen jälkeen pakkanen hellitti, 2018, lyijykynä ja munatempera vanerille, n. 477 x 198 cm

Pauliina Waris: yksityiskohta teoksesta Sen jälkeen pakkanen hellitti, 2018, lyijykynä ja munatempera vanerille, n. 477 x 198 cm

AA-paristo (2 kpl), aurinkolasit, avaimia (talojen, polkupyörien, munalukkojen), C-kasetteja, deodorantti, energiansäästölamppu, farkut, HSL-matkakortti, housuja, huppari, huulipuna, huulirasva, istuintyyny, joulupalloja, kahvimylly, kakkukynttilä (3 kpl), kamera, kannettava tietokone, kattilan kansi, kehystetty valokuva, keinutuoli, kello 7:50 sunnuntaiaamuna äitini kuoli, kolikoita (1,90 €), korvatulpat, kukkopilli, kuitteja, kumisaappaat, kurkkupastilliaski, kuulokkeet, kuulakärkikynä (2 kpl), kuumemittari, kuusen latvatähti, kylpysuolaa, käsipyyhe, laturin johto, lompakko (2 kpl), lukulasit, lyijykynä (3H), muovikassi, nahkahansikkaat (mustat), nenäliina, ompelulaatikko, ovi, paitoja, peltinen keksirasia, pesuohjelappu ja kaksi varanappia, pillerirasia, pitsiliina, polkupyörän lamppu, pyykkipoika (8 kpl), pöytä, rätti, sakset (pienet), sanomalehtiä, savinaamio kasvoille, seinäkello, shakkilauta, shampoo- ja hoitoainepulloja, sukat, sukkahousut, taskukalentereita (1979–2016, ei jokaista vuotta), teesihti, teippirulla, tuoli, turkishattu, valokuva-albumi (3 kpl), vaateharja, vaateripustin, villasukat, voiveitsi, wc-paperirulla, wc-paperirullan hylsy, yöpaita.

Pauliina Waris on helsinkiläinen taidemaalari. Hän on valmistunut Vapaasta taidekoulusta
vuonna 2018. Waris on Helsingin Taiteilijaseuran jäsen ja Taidemaalariliiton kokelasjäsen.