Kuvataidekurssit

Kuvataidekursseja lapsille ja aikuisille

Kesäkurssit 2018 alkavat 4.6.2018 ja päättyvät 10.8.2018.

Kesäkurssit Suomenlinnassa ja Kaapelitehtaalla

Suomenlinnan tarunhohtoinen historiallinen linnoitusympäristö yhdessä merellisen luonnon kanssa tarjoaa inspiraatiota kaiken ikäisille taiteen tekijöille. Kuvataiteen tekemiseen monipuolisesti perehdyttäviä taidekursseja tarjotaan yli 7-vuotiaille lapsille pedagogisesti ansioituneiden opettajien ja opetusavustajien ohjaamana. Alle kouluikäiset voivat käydä kurssilla yhdessä huoltajiensa kanssa Lapsi-vanhempi-kursseilla. Aikuisille kesäkurssitarjonta sisältää teemoittain vaihtelevia piirustus-, akvarelli-, öljyväri- ja akryylimaalauksen kursseja.  Opetustilat sijaitsevat Taidekoulu Maan tunnelmallisissa tiloissa Susisaaressa. Helsingin Taiteilijaseuran kurssikeskus järjestää kuvataidekursseja myös yhteistyössä Helsingin seudun kesäyliopiston kanssa.

Kaapelitehtaalla lapsille järjestetään mm. Sarjakuva-, Taideseikkailu-, sekä Mielikuvitus- ja satuolennot – kursseja, jossa sukelletaan taiteen maailmaan erilaisia tekniikoita opiskellen ja ammentaen aiheita lasten rikkaasta mielikuvitusmaailmasta. Aikuisten kesäkurssitarjontaan kuuluu sisätiloihin paremmin soveltuvia tekniikoita mm.savella työskentelyä ja mallipiirustusta.

Ilmoittautuminen vuoden 2018 kesäkursseille >

Kesän 2018 aikuisten kurssiohjelma>

Kesän 2018 lasten ja nuorten kurssiohjelma >

Suomenlinnan kartta ja lautta-aikataulut kurssipaikalle >

******************************************************************************************

Kuvataidekurssit aikuisille syksyllä ja keväällä

Helsingin Taiteilijaseuran kurssikeskus tarjoaa korkeatasoisia kuvataidekursseja aikuisille, yli 16-vuotiaille harrastajille ja aloittelijoille. Opettajat ovat pedagogisesti kokeneita kuvataiteilijoita.

Syksyn 2018 aikuisten kurssiohjelma

Vuodesta 2014 kuvataidekoulun alaisuudessa on järjestty myös aikuisille suunnattua kuvataiteen perusopetusta. Koulutusohjelman  opiskelijavalinnat on tehty neljän vuoden jaksolle syys 2014 – kevät 2018. Tänä aikana kursseille ei oteta uusia aikuisopiskelijoita.

Haku vuoden 2018-2022 koulutukseen on käynnistynyt >

 

Kuvataidekurssit lapsille ja nuorille syksyllä ja keväällä

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu antaa visuaalisten taiteiden yleisen oppimäärän mukaista kuvataiteen perusopetusta 7–18-vuotiaille lapsille ja nuorille, sekä varhaisiän kuvataidekasvatusta alle kouluikäisille. Opetus on monipuolista ja noudattaa vuodesta toiseen etenevää opetussuunnitelmaa. Opettajat ovat pedagogisesti kokeneita kuvataiteilijoita.

Kevätkukaudelle 2018 ilmoittautuminen on käynnissä. Useilla kursseilla on vielä paikkoja.

Syksyn 2018 lasten kurssiohjelma

Kuvataidekoulun kevätlukukausi päättyy ma. 6.5.2018

Kurssikeskuksen kevätlukukausi päättyy su. 29.4.2018

****************************************************************************************************************

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu
Tallberginkatu 1 A 7 (Kaapelitehdas, A-porras, 3. kerros)
00180 Helsinki
puh: (09) 693 1322
s-posti: