Kuvataidekurssit

Kuvataidekursseja lapsille ja aikuisille

Kesäkurssit Suomenlinnassa ja Kaapelitehtaalla

Suomenlinnan tarunhohtoinen historiallinen linnoitusympäristö yhdessä merellisen luonnon kanssa tarjoaa inspiraatiota kaiken ikäisille taiteen tekijöille. Kuvataiteen tekemiseen monipuolisesti perehdyttäviä taidekursseja tarjotaan yli 7-vuotiaille lapsille pedagogisesti ansioituneiden opettajien ja opetusavustajien ohjaamana. Alle kouluikäiset voivat käydä kurssilla yhdessä huoltajiensa kanssa Lapsi-vanhempi-kursseilla. Aikuisille kesäkurssitarjonta sisältää teemoittain vaihtelevia piirustus-, akvarelli-, öljyväri- ja akryylimaalauksen kursseja.  Opetustilat sijaitsevat Taidekoulu Maan tunnelmallisissa tiloissa Susisaaressa. Helsingin Taiteilijaseuran kurssikeskus järjestää kuvataidekursseja myös yhteistyössä Helsingin seudun kesäyliopiston kanssa.

Kaapelitehtaalla lapsille järjestetään mm. Sarjakuva-, Taideseikkailu-, sekä Mielikuvitus- ja satuolennot – kursseja, jossa sukelletaan taiteen maailmaan erilaisia tekniikoita opiskellen ja ammentaen aiheita lasten rikkaasta mielikuvitusmaailmasta. Aikuisten kesäkurssitarjontaan kuuluu sisätiloihin paremmin soveltuvia tekniikoita mm.savella työskentelyä ja mallipiirustusta.

Ilmoittautuminen kesäkursseille käynnistyy 6. maaliskuuta 2017. Kesälukukausi alkaa 5.6.2017

Kesälukukausi päättyy 11.8.2017

Kesän 2017 lasten ja nuorten kurssiohjelma >

Kesän 2017 aikuisten kurssiohjelma >

Suomenlinnan kartta ja lautta-aikataulut kurssipaikalle >

******************************************************************************************

Kuvataidekurssit lapsille ja nuorille syksyllä ja keväällä

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu antaa visuaalisten taiteiden yleisen oppimäärän mukaista kuvataiteen perusopetusta 7–18-vuotiaille lapsille ja nuorille, sekä varhaisiän kuvataidekasvatusta alle kouluikäisille. Opetus on monipuolista ja noudattaa vuodesta toiseen etenevää opetussuunnitelmaa. Opettajat ovat pedagogisesti kokeneita kuvataiteilijoita.

Kevätlukukaudelle 2017 ilmoittautuminen alkaa ke.7.12.2016 (uudet oppilaat)

Kevään 2017 lasten kurssiohjelma

 

Kuvataidekoulu ja Kurssikeskus toimivat syys- ja kevätlukukaudella Kaapelitehtaalla osoitteessa:

Tallberginkatu 1A/7 3.kerros. 00180 HELSINKI

Kuvataidekurssit aikuisille syksyllä ja keväällä

Helsingin Taiteilijaseuran kurssikeskus tarjoaa korkeatasoisia kuvataidekursseja aikuisille, yli 16-vuotiaille harrastajille ja aloittelijoille. Opettajat ovat pedagogisesti kokeneita kuvataiteilijoita.

Kevätlukukaudelle 2017 ilmoittautuminen alkaa ke.7.12.2016 (uudet oppilaat)

Kevään 2017 aikuisten kurssiohjelma

Vuodesta 2014 kuvataidekoulun alaisuudessa järjestetään myös aikuisille suunnattua kuvataiteen perusopetusta. Koulutusohjelman  opiskelijavalinnat on tehty neljän vuoden jaksolle 2014 – 2018. Tänä aikana kursseille ei oteta uusia aikuisopiskelijoita.

 

 

 

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu
Tallberginkatu 1 A 7 (Kaapelitehdas, A-porras, 3. kerros)
00180 Helsinki
puh: (09) 693 1322
s-posti: