Taidelainaamon kuukauden taiteilija: PÄIVI KUKKASNIEMI

Nyt ja aina, 2017, akryyli mdf-levylle, 81 x 122cm

PÄIVI KUKKASNIEMI

Maalauksia | målningar | Paintings

”Maalatessa sotken mielivaltaisesti tunteen vallitessa katseeni toimiessa johtajana. Jos tekemäni sotku ei miellytä, puristan sienestä vettä sen päälle ja pesen pois. Välillä lätäköt saavat maalata työtäni. Väri vangitsee tunteet maalaukseen. Mutta koska keskittyminen vie meditatiiviseen tilaan, pesen turhan sotkun pois ja lopputulos yllättää myös itseni. Maalaaminen tasapainoittaa mielen ja sydämen.

Päivi Kukkasniemi (s. 1974 Helsingissä) on valmistunut Vapaasta taidekoulusta sekä Lahden Taideinstituutista. Hän on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä kotimaassa sekä osallistunut yhteisnäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla. Kukkasniemi on Taidemaalariliiton ja Helsingin Taiteilijaseuran jäsen sekä Suomen Taidegraafikoiden kokelasjäsen. Kukkasniemellä on osittain samaan aikaan 20.6.-9.7.2017 näyttely myös Galleria Katariinan Studiossa.

Päivi Kukkasniemi Taidelainaamossa

www.paivikukkasniemi.com

• Taidelainaamon kesäripustus SUOMEN SUVI jatkuu 31.7. asti

GALLERIA RIKHARD | Rikhardikadun kirjasto, 1. krs (aula)

Avoinna ma-to 9-20, pe 9-16, la 10-16.

TAIDELAINAAMO

Avoinna kesä-heinäkuussa ma-to 12-18, pe 12-16.

Rikhardinkadun kirjasto | Rikhardinkatu 3, 00130 Helsinki

09 673 720 |