Helsingin Taiteilijaseuran vuosinäyttely > Osallistumisohjeet jäsentaiteilijoille

SYYSSALONKI – HTS vuosinäyttely

9.11.–29.11.2018 Kanneltalon galleriassa

Osallistumistiedot kaikille jäsenille avoimeen näyttelyyn

Helsingin Taiteilijaseuran vuosinäyttely järjestetään tänä vuonna hienossa Kanneltalon galleriassa 9.11.–29.11.2018. Näyttely rakentuu salonkiripustusten perinteen mukaan vapaalle teemalle ja avaa näkymän Helsingin kuvataiteeseen ja -taiteilijoihin vuonna 2018. Mukaan odotetaan tuoreita teoksia kahden viime vuoden ajalta.

Näyttely on kaikille Helsingin Taiteilijaseuran jäsenille avoin, mukaan voi tuoda yhden teoksen. Teosten maksimikoko on kaksiulotteisilla teoksilla (maalaus, piirustus, valokuva, grafiikka jne.) noin 1 m2 (korkeus/leveys esim. 100 x 100 cm) ja kolmiulotteisilla teoksilla (veistokset, tilateokset) noin 1 m3. Teosten tekniikkaa tai toteutustapaa ei rajoiteta. Mukaan toivotaan myös performansseja ja muita ohjelmaehdotuksia! Jos mietit, soveltuuko teoksesi mukaan, ota mielellään yhteyttä niin keskutellaan.

MUISTILISTA

• Ehdota performansseja tai muuta ohjelmaa 22.10. mennessä
  • Teokset tuodaan Kanneltalon galleriaan maanantaina 5.11. klo 10–18. Ota mukaan sopimus ja maksukuitti osallistumismaksusta (tai näytä se kännykästä/läppäriltä). Sopimuksen voi tarvittaessa täyttää myös teosta tuotaessa. SYYSSALONKI NÄYTTELYSOPIMUS
  • Avajaiset torstaina 8.11. klo 17–19
  • Näyttelyn on yleisölle avoinna 9.11.–29.11.2018
  • Teokset noudetaan perjantaina 30.11. klo 10–14
  • Osallistumismaksu on 35 €. Osallistumismaksu maksetaan ennen teosten tuontia Helsingin Taiteilijaseuran tilille: Helsingin Taiteilijaseura ry FI76 2001 1800 3801 59 HUOM! käytä maksaessasi ehdottomasti viitenumeroa 4001120189 – viitteettömiä maksuja ei pystytä kohdistamaan oikealle maksajalle

Muut osallistumisohjeet
● Seuran jäsentaiteilijat voivat tuoda näyttelyyn yhden teoksen:
– teosten maksimikoko on kaksiulotteisilla teoksilla (maalaus, piirustus, valokuva, grafiikka jne.) noin 1 m2 (korkeus/leveys 100 x 100 cm) ja kolmiulotteisilla teoksilla (veistokset, tilateokset) noin 1 m3
– teosten tekniikkaa tai toteutustapaa ei rajoiteta.
● Performanssi- ja/tai muissa ohjelmaehdotuksissa pyydetään ottamaan yhteyttä näyttelyvastaavaan 22.10. mennessä

• Teoskuvia tarvitaan tiedotuskäyttöön jo ennen näyttelyä; kun tiedät mukaan tulevan teoksesi laita kuva ja teostiedot siitä näyttelyvastaavalle heti (tiedot viimeistään 26.10., kuva ei ole pakollinen)
  • Lähetä teostiedot ja kuvat sähköpostiin:

Taiteilija vastaa teosten esittämisen edellyttämistä laitteista ja muista kustannuksista. Helsingin Taiteilijaseuran näyttelytoimikunta ja henkilökunta vastaavat näyttelyn ripustuksesta. Jos teos on installoitava, ajankohdasta tulee sopia etukäteen. Teoksiin tulee liittää kiinnitystä varten koukut, langat jne. Ripustettavuudessa tulee ottaa huomioon Kanneltalon gallerian olosuhteet (osa teoksista ripustetaan siimoilla ja langoilla). Tarvittaessa teosten mukaan liitetään kirjalliset ohjeet teosten käsittelystä ja esillepanosta. Taiteilijaseuran myyntiprovisio on 30 % + alv ja se lasketaan teoksen arvonlisäverottomasta hinnasta.

Lisätietoja: näyttelyvastaava Hannele Nyman, , gsm 0440 551 678, Galleria Katariinan gsm 050 470 6087