Julkaisut ja media

Galleriaopas

Helsingin Taiteilijaseura julkaisee kaksi kertaa vuodessa ilmestyvää Galleriaopasta. Oppaassa on tietoja sekä pääkaupunkiseudun että koko Suomen näyttelyistä. Kevätopas kattaa kauden tammikuu-kesäkuu ja syysopas kauden heinäkuu-joulukuu.

Galleriaopas_mediakortti vuodelle 2019

Linkki Galleriaoppaan uusimpaan verisoon

Lisätietoja oppaasta:

0440 551 678

Lisäpalveluna ilmoittajan Galleriaopassivu kotisivuillamme + linkki ilmoittajan kotisivuille: Esimerkki

Näyttelykalenteri

Näyttelykalenterissa julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ennakkotietoja Galleria Katariinan, Malmitalon gallerian, Galleria Rantakasarmin ja Taidelainaamon näyttelytilojen ohjelmasta. Kevään kalenterissa on näyttelyt tammi-kesäkuulta ja syksyn kalenterissa heinä-joulukuulta.

Linkki Näyttelykalenterin uusimpaan versioon

Vartti puheenjohtajalta -blogi

Puheenjohtaja blogissani, Vartti puheenjohtajalta, on kirjoituksia yhdistyksemme ajankohtaisista asioista ja pohdintaa eri asioiden tiimoilta.

Linkki viimeisimpään blogiin.

Kurssiesite