Galleria Katariinan Studio > Näyttelyaikojen haku

Näyttelyaikojen haku Galleria Katariinan Studiosta

ILMOITAMME SEURAAVASTA HAKUAJASTA HETI KUN MAHDOLLISTA

Näyttelyajat ovat haettavissa kaksi kertaa vuodessa, keväisin (huhtikuu) ja syksyisin (lokakuu).

Galleria Katariinan pieni studiotila soveltuu monenlaisiin näyttelyihin ja kaikelle taiteelle. Tila on noin 15 m2 (noin 4 x 4 m), korkeus 3,40 m. Tilassa on valmiina pimennysmahdollisuus ja ripustuspuitteet kahdelle videotykille.

Seuraava näyttelyhaku on syyskaudelle 2019 ja haettavat näyttelyajat sijoittuvat ajanjaksolle heinä-joulukuu 2019. Yksittäinen näyttelyaika on noin kolme viikkoa. Haun deadline on 31.10.2018.

Vuokra on 1150 €, Helsingin Taiteilijaseuran jäsenille 1050 €.

Hakemus sisältää täytetyn hakemuslomakkeen, näyttelysuunnitelman, ansioluettelon ja kuvat (6-10)  cd:llä tai muistitikulla.

Studion näyttelyajat kulkevat samaa tahtia Galleria Katariinan näyttelyiden kanssa, eli sama ripustus- ja purkurytmi kuin isossa galleriatilassa ja avajaiset yhtäaikaa. 

Samalla hakemuksella voi halutessaan hakea vaihtoehtoisesti Galleria-tilaa.

Tervetuloa pitämään näyttely Galleria Katariinan studioon!

Tarkempia tietoja ja ohjeita hakijoille:

A Hakemus

Hakemukseen tulee liittää:

1 Täytetty hakulomake (tulostettavissa tästä)

2 Näyttelysuunnitelma

3 Kuva-aineistoa: 6–10 kuvaa tuoreista tai näyttelyyn aiotuista teoksista sekä erillinen kuvaluettelo tarkkoine teostietoineen. Kuvat toimitetaan digikuvina tallennettuna jpeg-formaatissa CD:lle tai muistitikulle.

4 Ansioluettelo

Hakijoiden toiveet sopivasta näyttelyajasta pyritään ottamaan huomioon. Mikäli jokin aika haettavalla kaudella ei ehdottomasti sovi, siitä pyydetään mainitsemaan jo hakiessa.

Otamme mielellämme vastaan myös ehdotuksia performansseista ja näyttelyiden yhteydessä järjestettävästä muusta ohjelmasta.

Valinnat tekee Helsingin Taiteilijaseuran jäsenistön nimeämä näyttelytoimikunta, johon kuuluu neljä kuvataiteilijaa sekä näyttelyvastaava. Kaikille hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse (postitse) toimikunnan päätöksestä.

 

B Yhteystiedot ja aukioloajat

Hakemukset toimitetaan 31.10.2018 mennessä (postileiman päivä Suomesta postitettuna riittää myös) osoitteella:

Helsingin Taiteilijaseura

Galleria Katariinan näyttelytoimikunta / Studio

Kalevankatu 16

00100 Helsinki

HUOM Sähköpostilla hakemus lähetetään osoitteeseen: eikä viesitin yhteenlaskettu koko saa ylittää 3 Mt

Galleria Katariina on avoinna ti-pe 11–17, la-su 12–16, jolloin hakemuksia voi myös jättää.

Suljettu maanantaisin ja seuraavina pyhäpäivinä ja päivinä: uudenvuodenaatto, Uudenvuodenpäivä, Loppiainen, Pitkäperjantai, pääsiäislauantai, 2. pääsiäispäivä, vappuaatato,Vapun päivä, Juhannusaatto ja -päivä sekä sitä seuraava sunnuntai, Itsenäisyyspäivä, jouluaatonaatto, Jouluaatto- ja päivä sekä Tapaninpäivä. HTS pidättää oikeuden muuttaa gallerian aukioloaikoja.

C Näyttelyvuokra ja muut kustannukset sekä myyntiprovisio

Näyttelymaksu on 1150 €, Helsingin Taiteilijaseuran jäseniltä 1050 €. Näyttelymaksuun kuuluu sähköisten kutsujen suunnittelun  ohella näyttelytiedotteen laadinta ja tiedotus, julisteiden jakelu Helsingin keskusta-alueella, postituksen ja avajaisten käytännöt sekä näyttelytilan avoinna pito ja valvonta. Vuokra sisältää myös näyttelyn tiedot Galleriaoppaassa ja Taide Art -näyttelykalenterissa.

Taiteilija vastaa teosten kuljetuksista, näyttelyn ripustamisesta ja purkamisesta sekä mahdollisista vakuutuksista. Galleria tarjoaa ripustusvälineet ja perustyökalut. Taiteilija vastaa postituskuluista yhdessä gallerian taiteilijan kanssa mediapostituksen osalta sekä osallistuu 15 %:lla muun postituksen kuluihin, Studion näyttely on mukana pienen kuvan kera painotuotteissa, sekä avajaistarjoiluista ja toimittaa materiaalin tiedotuksen ja painotuotteiden pohjaksi. Taiteilija vastaa teostensa edellyttämistä teknisistä laitteista sekä tarvittavista rakenteista.

Taiteilija voi halutessaan painattaa Helsingin Taiteilijaseuran taittopohjien mukaisen kutsun omalla kustannuksellaan, postitettavaksi yhdessä päänäyttelytilan kutsun kanssa, tällöin postituskulut jaetaan puoliksi taiteilijoiden kesken.

Teosten myynnistä peritään 30 % + alv provisio.

Lisätietoja antaa ja tiedusteluihin vastaa:

Näyttelyvastaava, galleristi Hannele Nyman

Helsingin Taiteilijaseura & Galleria Katariina

Kalevankatu 16

00100 Helsinki

puh. 09 666677, gsm 0440 551 678

s-posti:

 

Aukioloajat:

Galleria Katariina on avoinna ti-pe 11–17 ja la-su 12–16.

Suljettu maanantaisin ja seuraavina pyhäpäivinä ja päivinä: uudenvuodenaatto, Uudenvuodenpäivä, Loppiainen, Pitkäperjantai, pääsiäislauantai, 2. pääsiäispäivä, vappuaatato,Vapun päivä, Juhannusaatto ja -päivä sekä sitä seuraava sunnuntai, Itsenäisyyspäivä, jouluaatonaatto, Jouluaatto- ja päivä sekä Tapaninpäivä. HTS pidättää oikeuden muuttaa gallerian aukioloaikoja.