Syksyn 2014 kursseilla vielä tilaa

luokka Helsingin Taiteilijaseuran kurssikeskus  tarjoaa kuvataidekursseja aikuisille taiteen harrastajille. Syksyn aikana järjestämme useta lyhyt- ja viikonloppukursseja. Paikkoja  on vielä jäljellä seuraavilla lyhytkursseilla: Metalligrafiikan studio, Viivan lumo, Johdatus akvarellimaalaukseen ja Puupiirros. Myös koko lukukauden kestävillä kursseilla on paikkoja vapaana mm. to ja pe. öljyvärimaalauksen jatkokurssit, ihmisen kuva sekä metalligrafiikan työpaja.

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu antaa kuvataiteen perusopetusta 4-16 lapsille ja nuorille. Lasten ja nuorten kursseilla on avoinna vielä muutamia oppilaspaikkoja ti, ke, la ja su.

Opettajina kaikilla kursseilla toimivat pedagogisesti suuntautuneet ammattitaiteilijat.

Kursseille voit ilmoittautua joko sähköpostitse, tai soittamalla suoraan koululle p. 09- 693 1322 (ark. klo 10-16.)

Tervetuloa tutustumaan kurssitarjontaamme!   http://helsingintaiteilijaseura.fi/kuvataidekurssit/