Ei kategoriaa

Kannatusjäsenyys

Liity Helsingin Taiteilijaseuran kannatusjäseneksi!

Jonglööri

Laura Pohjonen: Jonglööri,  2009, etsaus, imagOn, chine collé, 40 x 38 cm.

Yli 750 helsinkiläisen ammattikuvataiteilijan järjestö on perustettu vuonna 1967 valvomaan ja edistämään kuvataiteilijoiden ammatillisia etuja, sekä kasvattamaan kuvataiteen tuntemusta muun muassa koulutus- ja näyttelytoiminnalla. Tarjoamme teille mahdollisuuden tukea toimintaamme ja osallistua siten toimintamme säilyttämiseen ja kehittämiseen.

Helsingin Taiteilijaseuraan voivat liittyä kannatusjäseniksi yksityiset henkilöt, oikeuskelpoiset yhteisöt sekä säätiöt.

Mikä on Helsingin Taiteilijaseura?

Vuonna 1967 perustettu Helsingin Taiteilijaseura ry on maamme suurin paikallinen taiteilijaseura. Jäseniä oli vuoden 2013 lopussa 763. Helsingin Taiteilijaseuran toimintamuodot ovat kuvataiteen näyttelytoiminta, kuvataidekoulutus ja taidekasvatus, taidelainaamotoiminta sekä järjestötoiminta ja jäsenten edunvalvonta. Seuran toimipisteet ovat Galleria Katariina Kalevankadulla, Taidelainaamo Rikhardinkadun kirjaston yhteydessä, Galleria Rantakasarmi Suomenlinnassa sekä Lasten ja nuorten kuvataidekoulu ja Kurssikeskus Kaapelitehtaalla.

Lisäksi seura järjestää näyttelyitä yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskuksen kanssa Malmitalon galleriassa. Seura ajaa jäsentensä etuja paikallisella ja alueellisella tasolla sekä edistää heidän työskentelymahdollisuuksiaan. Lisäksi seura järjestää jäsenistönsä parista yhteis- ja vaihtonäyttelyitä. Näyttelytoiminta nostaa Helsingin Taiteilijaseuran valtakunnalliseksi ja kansainväliseksi toimijaksi. Seura palvelee taiteesta kiinnostunutta yleisöä myös julkaisemalla Galleriaopasta.  Helsingin Taiteilijaseuran toiminta on yleishyödyllistä ja voittoa tuottamatonta.

Mitä kannattajajäsen hyötyy?

Kannatusjäsen saa Helsingin Taiteilijaseuran tukemisesta ennen kaikkea iloisen mielen, koska voi olla varma, että kannatusjäsenmaksu turvaa Helsingin Taiteilijaseuran korkeatasoisen näyttely-, lainaamo- ja koulutustoiminnan. Tämän lisäksi kannatusjäsenille on suunnattu toimintaa ja näkyvyyttä alempana yksityiskohtaisemmin kuvatun ja valitun jäsenyystyypin mukaisesti. Kannatusjäsenyys ei sido mihinkään ja on lopetettavissa koska tahansa.

Yksityishenkilöille suunnattu kannatusjäsenyys 100 euroa/vuosi

Sisältää:

– Sähköiset avajaiskutsut Helsingin Taiteilijaseuran näyttelyihin ja esittelytekstit näyttelystä

– Galleria Katariinassa taiteilijatapaamiset

– Kannatusjäsenpäivä; ohjelma ”HTS grande tour”; opastettu kierros seuran toimipisteisiin (galleriat, taidelainaamo, kuvataidekoulu)

Yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenyys A: 500 euroa/vuosi

Sisältää:

– Galleria Katariinassa taiteilijatapaamiset

– Mahdollisuus saada yrityksen tai yhteisön nimi tai logo Helsingin Taiteilijaseuran kotisivuille ja Galleriaoppaaseen

Yritysten ja yhteisöjen kannatusjäsenyys B: 1000 euroa/vuosi

Sisältää samat edut kuin kannatusjäsenyys A:ssa ja lisäksi:

– Virkistyspäivä, joka voi olla:

3 tunnin työpaja yrityksenne/yhteisönne tiloissa tai

opastettu galleriakierros taiteilijan läsnä ollessa tai

taiteilijan työhuonevierailu tai

tilojen sisustus/ripustusapu

Kannatusjäseneksi voi liittyä ilmoittamalla siitä sähköpostiosoitteeseen

info@helsingintaiteilijaseura.fi  tai soittamalla 09 666 677 HTS toimisto ja Galleria Katariina

Ilmoittakaa nimenne, yhteystietonne sekä valitsemanne summa, jolla haluatte tukea seuraamme sekä sähköpostiosoite, johon kutsukortit lähetetään. Yrityksen tai yhteisön ollessa kyseessä tiedot keneen haluatte meidän ottavan yhteyttä. Lähetämme sähköpostitse tilinumeron ja maksun viitenumeron. Edut tulevat voimaan maksettuanne ja ovat voimassa vuoden ajan.