Ei kategoriaa

Kevään 2018 kurssit aikuisille ja lapsille

Arja Borg, Primavera 2016, öljy kankaalle.

Helsingin Taiteilijaseuran kurssikeskus tarjoaa korkeatasoisia kuvataidekursseja aikuisille, yli 16-vuotiaille harrastajille,aloittelijoille ja ammattilaiselle. Mm. seuraavilla kursseilla on vielä tilaa: Japanilainen vesiväripuupiirros (Uusi kurssi), Ilta-ateljee, Ihmisen kuva ja Mallipiirustus – ja maalaus. Uusia lyhytkursseja mm. Värioppi, Maalaa isosti ja Klassinen piirustus  Ilmoittaudu sivujemme kautta vaikka heti!

Kevään 2018 aikuisten kurssiohjelma

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu antaa visuaalisten taiteiden yleisen oppimäärän mukaista kuvataiteen perusopetusta 7–18-vuotiaille lapsille ja nuorille, sekä varhaisiän kuvataidekasvatusta alle kouluikäisille. Opetus on monipuolista ja noudattaa vuodesta toiseen etenevää opetussuunnitelmaa.

Useilla kursseilla on vielä paikkoja.

Kevään 2018 lasten kurssiohjelma