Ei kategoriaa

Syksyn 2017 kurssit aikuisille ja lapsille

Arja Borg, Primavera 2016, öljy kankaalle.

Helsingin Taiteilijaseuran kurssikeskus tarjoaa korkeatasoisia kuvataidekursseja aikuisille, yli 16-vuotiaille harrastajille,aloittelijoille ja ammattilaiselle. Mm. seuraavilla kursseilla on vielä tilaa: Mallipiirustus, Ilta-ateljee, Grisaille-maalaustekniikka ja Mallimaalaus. Lyhytkursseja mm. Reidarin hengessä, Mosaiikki, Elävän mallin anatominen piirtäminen, Taidegrafiikka ja Keramiikka. Ilmoittaudu sivujemme kautta vaikka heti!

Syksyn 2017 aikuisten kurssiohjelma

Helsingin Taiteilijaseuran kuvataidekoulu antaa visuaalisten taiteiden yleisen oppimäärän mukaista kuvataiteen perusopetusta 7–18-vuotiaille lapsille ja nuorille, sekä varhaisiän kuvataidekasvatusta alle kouluikäisille. Opetus on monipuolista ja noudattaa vuodesta toiseen etenevää opetussuunnitelmaa.

Useilla kursseilla on vielä paikkoja.

Syksyn 2017 lasten kurssiohjelma