Ajankohtaista

Taidelainaamo palvelee taiteilijoita ja taiteenystäviä myös poikkeustilan aikana!

Maaria Oikarinen, Tuntematon, 2016, akryylimaalaus, 180 x 200 cm

25-vuotisjuhlavuottaan viettävä Taidelainaamo välittää taidetta koteihin turvallisesti poikkeustilan aikanakin

Tutustu ajankohtaiseen teosvalikoimaamme: www.taidelainaamo.fi

Taidelainaamon fyysiset tilat ovat Suomen hallituksen korona-määräysten mukaisesti kiinni ainakin 13.5. asti. Moni-ilmeinen teosvalikoimamme on kuitenkin aina avoinna ja sujuvasti selattavissa taidelainaamo.fi-sivustolla. Sen kautta pääsee tutustumaan yli 500 Helsingin Taiteilijaseuran jäsentaiteilijan teoksiin. Valikoimassamme on hulppea kirjo teoksia eri tyylein ja eri tekniikoin.

Teosvarauksia voi tehdä suoraan nettisivuiltamme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen . Teoksia voidaan pitää varattuina, kunnes Taidelainaamo taas avautuu, ja lainaus- ja myyntisopimusten teko onnistuu sähköpostitse ja laskuttamalla. Teosten toimittaminen puolestaan onnistuu postitse tai muulla sovitulla kuljetustavalla.

Kevät on juhlien aikaa, ja Taidelainaamon lahjakortti on toivottu lahja, jonka saaja voi käyttää itselleen mieluiseen teoshankintaan itselleen sopivana aikana. Lahjakortin voi tilata ja vastaanottaa sähköpostitse, ja maksu hoidetaan laskulla. Huom. Poikkeustilan aikana hankitut lahjakortit ovat voimassa vuoden päivästä, jolloin Taidelainaamo taas avautuu.

Taide tuo iloa kotiin ja antaa voimaa haastavaan ajanjaksoon. Taidetta hankkimalla tuet myös taiteilijoiden toimeentuloa.

Pidetään toisistamme huolta ja pysytään terveinä!