Taidediggari – Hae meille töihin tekemään taidenäyttelyitä!

Helsingin Taiteilijaseura on yli 800 jäsentaiteilijan yhdistys, joka on jo 50 vuotta edistänyt helsinkiläisten kuvataiteilijoiden yleisiä ja yhteisiä asioita, sekä edesauttanut taiteen kehitystä tuomalla esiin taidetta ja taiteen merkitystä kaupungissamme.

Helsingin taiteilijaseura ylläpitää monipuolista ja kehittyvää galleriatoimintaa, Taidelainaamoa, kuvataidekoulua ja kurssikeskusta Kaapelitehtaalla, sekä tuottaa paljon muuta taiteellista aktiviteettia. Kaiken tämän toiminnan tarkoituksena on tarjota jäsentaiteilijoille työtilaisuuksia ja tuloa omasta työstään, sekä samalla tarjota monipuolisesti taidekokemuksia meille helsinkiläisille.

Pitkäaikaisen galleria-assistenttimme siirryttyä toisaalle, haemme nyt avustajaa toteuttamaan vilkasta näyttelytoimintamme yhdessä galleria- ja näyttelyvastaavan kanssa. Avustajan työ on mielenkiintoista ja opettaa paljon kuvataiteen kentällä toimimisesta – verkostoitumismahdollisuuksista puhumattakaan. Työ vaatii innostusta nopeatempoiseen ja jatkuvasti vaihtelevaan työhön, sekä aitoa kiinnostusta taidetta ja taiteen tekijöitä kohtaan.

Sinulla on ripeä ja aikaansaava ote, hyvä pelisilmä, tulevaisuuteen katsova maailmankatsomus ja pystyt organisoimaan työtäsi tilanteiden muuttuessa. Ehkä eniten arvostamme kykyäsi palvella asiakkaitamme kuin kuninkaallisia, ja taitoasi tuoda iloa keskuuteemme harmainakin päivinä. Työlle on eduksi taidealan tuntemus ja kulttuurialan koulutus. Tarvitset sujuvat IT-taidot myös sosiaalisessa mediassa, pärjäät englannin kielellä, eikä muukaan kielitaito ole haitaksi.

Käytännön yksityiskohdat:

Työ alkaa: tiistaina 18.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Työn kesto: 12 kk määräaikainen työsuhde, 6 kk koeaika.

Palkkaus: palkkauksessa ja työn ehdoissa noudatamme tällä hetkellä Sivistystyönantajien liiton työehtosopimusta.

Työskentelypaikka: lähinnä Kalevankatu 16, 00100 Helsinki, missä sijaitsevat Galleria Katariina ja Galleria Katariinan Studio sekä yhdistyksen toimisto.

Työaika: Työsuhde on osa-aikainen, noin 32,5 tuntia viikossa. Työskentelet Galleria Katariinan aukioloaikoina keskimäärin 5 päivänä viikossa. Työhön liittyy olennaisesti työskentely myös viikonloppuisin ja/tai pyhinä.

Lähetä 22.8.2018 mennessä maksimissaan sivun mittainen, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen

Sähköpostin aihekenttään: Hakemus galleria-avustajaksi – Sukunimesi – Etunimesi

Lisätietoja:

arkipäivisin klo 10:00 – 12:00 hallituksen puheenjohtaja Anitta Ruotsalainen, puh 040 5293625, sähköposti:

sekä www.helsingintaiteilijaseura.fi